Alo/Đ.M. MINA JE NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV! Milici Veselinović nakon haosa sa Mensurom sasuli sve u lice, doživela slom živaca! 13:15 Vip 0
Alo/J.J. SVI BI TO VOLELI! Đedović otkrio glavni razlog zašto su najomraženiji baš Dalila i Car, Mensur ostao u neverici! 18:31 Vip 4
Alo/J.J. NE ZNAM DA LI JE ISKRENA ILI NE! Milica kratko i jasno progovorila o Mini, pa poslala poruku: Ništa ne može da me poremeti! 16:25 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVI PUT NAKON ULASKA! Mina Vrbaški otvorila dušu o emocijama prema Mensuru, pa žestoko potkačila Ša i njegovu bivšu suprugu Ivanu! 14:49 Vip 0
Alo/K.G. POKAJALA SE ŠTO JE UŠLA SA NJIM U VEZU Sanja postavila Milici jasno pitanje za Mensura, on kada bi čuo odgovor haos bi napravio! 14:25 Vip 0
Alo/K.G. NA KORKA DO RASKIDA?! Milica i Mensur u brutalnoj svađi, orilo se ekonomsko dvorište od njih! 13:41 Vip 2
Alo/K.G. ZGROŽEN NJENIM PONAŠANJEM! Mensur očitao lekciju Milici kada je video šta je uradila, a njena reakcija je šokantna! 12:02 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK! Milica slomljena priznala Marijani da joj Mina ne predstavlja pretnju, da više strahuje od Ane! 10:20 Vip 0
Alo/J.M. PRILAGODIO SE NJENIM GODINAMA?! Mensur podetinjio zajedno sa Milicom, cimeri šokirani takvim ponašanjem! 21:15 Vip 0
Alo/K.G. MEŠA MI SE U ŽIVOT! Karić oštro spustio Mensura na zemlju, on ogorčen zbog Mininog ulaska, ne veruje da je porodica protiv njega! 17:47 Vip 0
Alo/J.M. DEVOJKU MU NAZVALA NAJBEZOBRAZNIJOM I NAJPAMETNIJOM! Rešićka nije birala reči, suprotstavila se Mensuru pred svima! 17:23 Vip 0
Alo/J.M. PLAŠI SE DA JE NE IZGUBI? Mensur čini sve da odobrovolji Milicu, umiljava joj se bez prestanka! 16:04 Vip 0
Alo/A.M. NE MOGU DA KAŽEM DA GA NE VOLIM! Mina progovorila o odnosu sa Mensurom, pa priznala kako se osećala kada ga je videla nakon raskida! 13:04 Vip 0
Alo/A.J. ŠUTNUO SAM JE U STOMAK! Šokantni detalji Mensurove i Minine veze, isplivalo sve! 09:58 Vip 0
Pink/Alo/J.J. ONA BI SVE IZ INATA! Majka Milice Veselinović iznela svoj stav o ulasku Mine Vrbaški: Spremna je da povrati Mensurovu ljubav! 08:30 Vip 0
Alo/J.M. NA METAR OD MINE! Evo šta Mensur i Milica rade na malom rastojanju od Vrbaški, da li će napraviti haos?! 22:25 Vip 0
Pink/Alo/J.M. MINA JE SPREMNA NA SVE! Oglasila se majka Milice Veselinović, ćerki je poručila da ne pada na provokacije, a evo šta bi uradila da može za trenutak da uđe u Belu kuću! 20:23 Vip 0
Alo/K.G. SVI SU OVO ČEKALI! Mina sasula sve u facu Mensuru, pa ga podsetila šta je obećao porodici, a njegova reakcija je šokantna! 16:38 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26