Alo/A.J. MATORA KIPTI OD BESA! MC Aleks priznala da je Mensur muvao, rasulo za crnim stolom! 17:20 Vip 0
Pink/Đ.M. LJUDI IMAJU ĐON UMESTO OBRAZA! Pevačica bez dlake na jeziku oplela po Milici i Mensuru, a evo šta kaže o skandaloznim svađama! 15:01 Vip 0
Alo/Đ.M. BOJIM SE DA JOJ NEŠTO KAŽEM! Mina progovorila o Mensuru i slomila se, zadrugarka grcala u suzama, a ima i strah o Milice! 14:35 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. BEBICA JE KLASIČNI PSIHOPATA! Brutalne uvrede na račun Miljaninog dečka: On je u stanju da ih zapali sve tamo! 14:20 Vip 0
Alo/K.G. NIJE PRESTALA DA GA VOLI?! Mina priznala da joj je teško zbog ljubavnog klipa nje i Mensura, pa otkrila zbog čega se kaje! 11:57 Vip 0
Alo/J.J. TENZIJA NE PRESTAJE! Dejan spustio Mensura i Milicu kao nikad do sada: Aleks je čista i pedantna! 22:50 Vip 0
Alo/J.J. KOME TO ČINI ZADOVOLJSTVO?! Mensur ne sme da pogleda Minu u oči, čak je i Milica počela da ga proziva! 22:30 Vip 0
Alo/A.M. MINI NIJE CILJ POMIRENJE, IMA DRUGI! Milica ponovo udarila na Mensurovu bivšu, nazvala je jeftinim provokatorom, a evo kako je Mina uzvratila! 17:20 Vip 0
Alo/Đ.M. PROCURILE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA! Zadrugarka prenela poruke od porodice, na udaru Dejanova majka! 10:11 Vip 4
Alo/A.M. MILJANU JE ISKORISTILA ZA IZGRADNJU KUĆE! Mina bez dlake na jeziku oplela po Mariji Kulić, pa otkrila koliko joj je teško zbog Mensura! 17:42 Vip 1
Alo/A.J. MINA VRBAŠKI OSULA PO ZADRUGARIMA! Prozivala bivše momke i njihove sadašnje devojke, pa otkrila i koji je zadrugar u dugovima! 17:09 Vip 0
Alo/K.G. NI JEDAN ODNOS MI NIJE BIO ZDRAV! Mensur progovorio o ljubomori pa otkrio koliko mu je naštetila, Mina odmah imala da dobaci ovo! 16:37 Vip 0
Alo/Đ.M. NESVAKIDAŠNJE IZNENAĐENJE U RIJALITIJU! Mina i Mensur u šoku kada su videli šta stiže u Belu kuću, Milica doživela pomračenje i zapenila od besa! 13:28 Vip 0
Alo/K.G. ZAKUVALO SE NA SAMOM POČETKU! Mihić ušao u žestoki sukob sa Anom, pljuštale psovke i uvrede! 22:42 Vip 0
Alo/K.G. TI SI KOPIJA DALILE! Dejan svojim komentarom razbesneo Miljanu i Bebicu, napravio karambol za vreme sastanka! 16:55 Vip 0
Alo/Đ.M. MENSUR SE ZALETEO NA IRMU KAO FURIJA! Nastao opšti karambol u kući, nije mogao da kontroliše nalete besa, zadrugari u strahu! 12:30 Vip 0
Alo/A.M. URADILA SAM ONO ŠTO SMO SE DOGOVORILI! Mina Vrbaški se javno obratila Mensurovoj majci, pa je zamolila jednu stvar! 10:43 Vip 0
Alo/Đ.M. OTKRIVENE TAJNE PORUKE MENSURA I MINE! Vrbaški napisala Ajdarpašiću nešto što će promeniti tok rijalitija, Milica će napraviti haos! 07:00 Vip 2
Alo/J.J. ŠTA POSLE RIJALITIJA? Mensur otkrio jasan plan za svoju karijeru nakon izlaska i da li će njegovi prihvatiti novu snajku! 22:55 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo MASOVNI VAZDUŠNI NAPADI NA UKRAJINU Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 07:32 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06