"VIĐA SE SA BUDALAMA I PRAVI MI PROBLEM" Mina Vrbaški šokirala priznanjem o majci , ne može da veruje da je bila sa Ivanom! 00:55 Vip 0
"HTELA JE PREKO ALIBABE DA SE OSVETI STANIJI" Slađa Poršelina izrešetala Minu Vrbaški, pa oplela i po Maji Marinković: "Jedva čekam da ga vidim kod nje u krevetu" 22:00 Vip 0
"NISAM NI POMISLILA DA BI ON..." Sofija Janićijević urnisala Minu i Terzu nakon što su ozvaničili vezu 01:40 Vip 0
MINA I ASMIN ZAVRŠILI U KREVETU! Pokrili se jorganom preko glave i krenuli u akciju (FOTO) 21:15 Vip 0
RASKRINKANO SVE O TRUDNOĆI MINE VRBAŠKI! Više ništa ne može da sakrije, sada je sve jasno 00:10 Vip 0
"NI U JEDNOM TRENUTKU DETE NIJE SPOMENULA" Šokantni detalji o Aneli Ahmić, evo šta je radila van kuće 19:55 Vip 0
TRAŽI TEST ZA TRUDNOĆU! Mina Vrbaški plače na sav glas: "Muka mi je danima, kasni mi ciklus" 16:30 Vip 0
"NEĆE TE NIKO JER SI TRULEŽ" Zorica Marković žestoko udarila na Minu i njenu majku, umešao se i on! 09:10 Vip 0
"SKOČILA TI CENA, ALI NE NA HODOČAŠĆU" Zorica brutalno napala Minu, trese se imanje, Terza uleteo i napravio haos! 20:55 Vip 0
HAOS U ELITI! Mina zaurlala na Zoricu i napala je, pale stravične uvrede i reči, u sve umešan i Asmin Durdžić 17:25 Vip 0
ŠUT KARTA ZA TERZU Minu izabrao za omiljenu, a onda je usledio muk u kući, njene reči pamtiće do kraja rijalitija! 12:43 Vip 0
RASKRINKANE TAJNE RADNJE U ELITI Ona je umešana u odnos Mine Vrbaški i Asmina Durdžića, sve vreme je nagovara na ovo! 07:50 Vip 0
"OD 14. GODINE SE BAVILA PROSTITUCIJOM" Sofija zbog Terze ponizila Minu Vrbaški: "Ne može da mi parira" 11:20 Vip 0
"BILA JE SA CELOM BETON LIGOM MUŠKARACA" Skandalozne tvrdnje na račun Mine Vrbaški: "Laže da se promenila" 00:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46