SKANDAL U ZGRADI PINKA Rijaliti učesnik smranu stvar uradio pred kamerama, voditeljka ga izbacila iz studija! 14:00 Vip 0
"HOROR NA PUTU DO OSTROGA" Mina Vrbaški otkrila stravičnu situaciju, boji se za svoju bezbednost 00:30 Vip 0
HOROR SA HODOČAŠĆA SE NASTAVLJA Mina Vrbaški sa majkom završila u šumi i mrklom mraku: "Priviđaju nam se stvari!" (VIDEO) 17:40 Vip 0
STOPALA U RANAMA! Mina Vrbaški pokazala povrede nakon hodočašća, jedva hoda: "Raspadam se od bolova" (FOTO) 20:40 Vip 4
OKRENULA SE BOGU, KRENULA NA HODOČAŠĆE, PA JOJ POZLILO Mina Vrbaški se raspada od bolova, završila na infuziji! 16:20 Vip 0
"OD SVOJE PLATE IZDRŽAVAM CELU PORODICU" Mina Vrbaški ne može više da izdrži, priznala sve javno: "Svi grešimo..." 21:25 Vip 1
"U PROSTITUCIJU SAM ZAGAZILA SA 16 GODINA" Naša voditeljka šokirala javnost, otkrila detalje mračne prošlosti! 18:40 Vip 0
BAVILA SE PROSTITUCIJOM, A SADA SE OKRENULA BOGU! Mina Vrbaški kreće na hodočašće od Inđije do Ostroga, ovo joj je cilj (VIDEO) 17:40 Vip 0
BIVŠI ZADRUGAR SE SKINUO I POKAZAO IZVAJANO TELO! Mina Vrbaški sve zabeležila i objavila, njene fanove zanima samo jedna stvar (FOTO) 15:58 Vip 0
LUKSUZNA NEKRETNINA BORE SANTANE OSTAVLJA BEZ DAHA! Bazen, sauna u dvorištu i palme, a evo koja zadrugarka se baškari u njoj (FOTO) 22:55 Vip 0
"U PROSTITUCIJU SAM ZAGAZILA SA 16 GODINA" Priznanje naše pevačice šokiralo javnost, otkrila detalje mračne prošlosti! 14:45 Vip 0
SVI SE PITAJU ŠTA SE DEŠAVA SA MINOM VRŠBAKI?! Bivša zadrugarka ne liči na sebe, niko ne može da veruje (FOTO) 22:30 Vip 0
ANĐELA JE ŽENSKI ĐEDOVIĆ! Voditeljka oplela po Đuričićevoj nikad jače: ''Glumi celu sezonu'' 12:25 Vip 0
PRETUČENA MINA VRBAŠKI! Bivša zadrugarka dobila stravične batine, niko nije mogao da je spasi tada! 23:40 Vip 0
MINA VRBAŠKI SLOMLJENA ZBOG SMRTI! Ostala bez člana porodice, ne može da dođe sebi! (FOTO) 22:10 Vip 0
"VARALA SAM NAROD I UZIMALA NOVAC" Skandalozno priznanje Mine Vrbaški: Bila sam deo toga! 01:20 Vip 0
VODITELJI PINKA UPLAKANI NA SAHRANI MATORINE MAJKE Njih dvoje su došli među prvima, ona sve vreme lije suze (VIDEO) 11:58 Vip 0
BILA SA 13 MUŠKARACA I IMALA ODNOSE PRED SVIMA! Ovo je spisak momaka kontroverzne rijaliti učesnice! 07:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26