MILICA PAVLOVIĆ PLAKALA U EMISIJI Pevačica se rasula u komade, u ovakvom stanju se nikada nije pojavila pred kamerama 16:02 Vip 0
KARLEUŠA SPREMNA ZA SUSRET SA ALEKSANDROM VUČIĆEM! O njenom stajlingu pričaće cela Srbija, evo u čemu se pojavila! 20:56 Vip 0
OTKRIVENO SVE O SVAĐI CECE I OGNJENA AMIDŽIĆA! Preko ovoga nije mogla da mu pređe, umešana i Karleuša, sve se saznalo! 19:33 Vip 0
LUNA ĐOGANI POBESNELA U EMISIJI Urla na Gagija iz sveg glasa, on pozeleneo: "Ovo je blam" 19:09 Vip 0
BIVŠA VERENICA DARKA LAZIĆA SE POJAVILA U EMISIJI KOD ANE SEVIĆ Evo kako je voditeljka odreagovala kada ju je ugledala 19:40 Vip 0
HAOS U EMISIJI UŽIVO Dušica Jakovljević doživela neviđeni blam, gledaoci ne mogu da veruju šta su čuli: "Pijana je" 18:45 Vip 0
HITNO OGLAŠAVANJE NAKON SKANDALA U EMISIJI UŽIVO Haos u Crnoj Gori ne prestaje, traži se momentalna kazna 21:20 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ PROGOVORIO O KARLEUŠI Postavili mu nezgodno pitanje u emisiji, evo kako je bokser odgovorio 21:19 Vip 0
NAŠA GLUMICA U EMISIJI UŽIVO ISPROZIVALA SRBIJU Uključila se u program, pa šokirala: "Ljudi ovde 2010. godine nisu koristili mejl" 21:30 Vip 2
SKANDAL U EMISIJI UŽIVO Ognjen Amidžić napao Hrvaticu, voditelj zapenio, ona na sve načine pokuvaša da se opravda 09:25 Vip 0
DOBILA SI IME PO FABRICI IZ ČAČKA Andrija Milošević žestoko udario na Slobodu Mićalović, glumica zapenila: "Daj mi to da ga gađam" 18:40 Vip 0
TELEVIZIJE SU STECIŠTE LJUBAVNICA POLITIČARA! Jovana Jeremić u emisiji "Zakuvavanje" otkrila skandalozne stvari, ovo je prava istina 20:00 Vip 0
NEVIĐENI SKANDAL U EMISIJI Učesnica napala voditelju i pocepala ugovor, nastao haos u programu! 12:22 Vip 0
DUŠICA OTKRILA KOJU ĆE EMISIJU VODITI Voditeljka se prvi put oglasila nakon skandala: Vraća se na Pink, ovo su svi detalji 16:32 Vip 0
NAŠA GLUMICA SE SLOMILA U EMISIJI! Ne može da zaustavi suze, voditeljka momentalno prišla 09:20 Vip 0
EVO ŠTA ĆE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VODITI NA PINKU Ovo su detalji pregovora sa čelnicima, rijaliti je za nju prošlost! 21:00 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26