Alo/Đ.M. OVO NISTE OD NJE OČEKIVALI Zorica Brunclik javno priznala koje mesto nikada nije posetila i šokirala sve u studiju 22:00 Vip 0
Alo/Đ.M. VI STE BAŠ BEZOBRAZNI Jovana Joksimović žestoko izvređana u programu uživo, gost joj uputio užasne reči (VIDEO) 15:48 Vip 0
Alo/Đ.M. OFUCANI LESI SE VRAĆA KUĆI Jovana Jeremić žestoko ponizila Sašu Popovića zbog prelaska na Pink 15:03 Vip 0
Alo MEMO SHOW Filip Car birao između Dalile i Maje, Seksi "bacao" rime kod Sebilja, a Ćiro se prisetio filmova sa Kusturicom 21:13 Vip 1
Alo/A.M. PORODIČNE SVAĐE I DRAMA KAKVU CECA NIKAD NIJE DOŽIVELA Evo šta vas sve čeka u drugoj epizodi "Ceca show" večeras u 22 na Blic TV 18:30 Vip 0
Republika/Alo/N.S. SUTRA POTPISUJEMO UGOVOR ! Snežana Đurišić potvrdila, Zvezde Granda se vraćaju na Pink 18:30 Vip 0
Alo/N.S. POBESNELA USRED EMISIJE Prvo pojavljivanje Tee Tairović nakon vesti o njenom hapšenju 14:15 Vip 0
Alo/N.S. POČELA SAM DA VRIŠTIM Anđelka Prpić izgubila dete u tržnom centru, glumica progovorila o traumatičnom iskustvu 10:10 Vip 0
Alo/A.M. OVAKVE STVARI SU MI SE DEŠAVALE Šok ispovest Rade Manojlović, pevačica progovorila o skandalu 19:35 Vip 0
Alo/A.M. NISAM GOVORILA DA MU JE ZOLA OTAC Miljana Kulić iznela sve detalje o Ivanu, dotakla se i Zole 17:58 Vip 3
Pink/Alo/A.M. TRULEKS DOVIĐENJA Neda Ukraden dovela sve do suza, evo šta je rekla na temu starijih muškaraca 22:11 Vip 0
Alo/A.M. ŠOK NA SNIMANJU Mili dao predlog Mariji Šerifović za bebu, a tek da čujete njen odgovor 19:54 Vip 0
Alo/A.M. VODITELJKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Dragana Kosjerina šokirala novim imidžom, mnogi kažu da izgleda kao boginja (FOTO) 23:00 Vip 0
Blic/Alo/A.M. PRVI PUT PRED KAMERAMA Ovako izgleda Bogdana Ražnatović u trećem mesecu trudnoće! 22:44 Vip 1
Blic/Alo/A.M. FOLK DIVA PUSTILA NOVU PESMU U CECA SHOW Onda se prisetila odluke koja je mogla da je košta največeg hita na albumu 21:50 Vip 0
Alo/N.S. U EMISIJI UŽIVO SEVNULO MEĐUNOŽJE Edita Aradinović pokazala previše, muškarcima popadale vilice (FOTO) 20:18 Vip 0
Alo/N.S. ŠOK Pao poljubac usred emisije uživo, Edita i Ksenija napravile totalni haos (FOTO) 17:05 Vip 0
Blic/Alo/N.S. NIJE BILO SVE KAKO SAM ŽELELA Ceca Ražnatović otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života 16:42 Vip 1
Alo/Đ.M. ĆUTALA JE SVE DO RASPADA GRUPE Ksenija Knežević javno otkrila koja bivša Uraganka je najviše nervira 08:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46