OTAC MAJE MARINKOVIĆ ISKEŠIRAO 30.000 EVRA ZA NOVU MAŠINU Nakon što mu je zapaljen automobil nasred ulice, okrenuo novi list 19:38 Vip 0
TAKI SE HITNO OGLASIO! Nakon što je Maja doživela nervni slom, njen otac se uputio ka Šimanovcima 14:20 Vip 0
URLALA NA SAV GLAS Maja Marinković doživela napad histerije zbog Takija: Napravio mi je haos! 09:10 Vip 0
TAKI U STRAHU OD NOVOG NAPADA: Moram da bežim negde, da se selim iz države, a evo čega se Majin otac najviše plaši 16:01 Vip 1
TAKI IMA POSLA SA MAFIJOM, TO JE NAJGORE Šok! Starleta tvrdi da se Marinković upleo u mutne vode, on se odmah oglasio 12:48 Vip 0
SAD SAM IZAŠAO IZ POLICIJE! Nakon što mu je zapaljen auto, oglasio se vidno uznemiren Taki: Neko je pokušao da mi naudi 22:08 Vip 0
TEŠKO MI JE DA PRIČAM Taki se slomio na pomen Majinog pobačaja, prvi put otkrio šok detalje, umešana i njena majka 20:00 Vip 0
FILIP CAR ILI JANJUŠ? Taki otkrio kojeg bi od njih dvojice za zeta, pa usledilo šok priznanje: Ona je najviše volela... 11:01 Vip 0
MAJIN OTAC JAVNO O ODNOSU NJEGOVE ĆERKE I CARA Taki nije štedeo reči, urnisao i Aneli Ahmić 07:00 Vip 0
TAKI STIGAO U KARANTIN Oženjen čovek nema šta da traži s mojom Majom, otkrio i detalje sa operacije 12:56 Vip 0
Milica Veličković TAKI ŽESTOKO POTKAČIO FILIPA CARA! Ne može da ga gleda očima: "On je miš koji se plaši grmljavine" 06:00 Vip 0
V. Đorđević PLASTIKA Starleta novac od učešća ulaže u rekonstrukciju tela , Maja stavlja silikon u dupe 08:30 Vip 0
Pink/Alo/N.D. "GDE MAJA DUNE, TU PUKNE BRAK" Skandalozna izjava Takija Marinkovića zgrozila naciju, evo šta kaže za Zvezdana i Anu! 14:30 Vip 1
Alo/V. Đorđević BOLI ME KU*AC ZA MAJU Radomir Marinković potpuno poludeo! Neće da čuje za ćerku 08:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46