Alo/V.Đorđević VIŠE NE GLEDAM ZADRUGU I MAJA ME NE ZANIMA Taki doneo konačnu odluku! O naslednici ni reč! 12:27 Vip 0
Alo/V.Đ. "AKO TO URADI, ODRIČEM JE SE!" Taki ne može više da toleriše Majino ponašanje: POLUDEO SAM KAD SAM TO VIDEO! 08:30 Vip 0
Alo/M.Đ. "VOLEO BIH DA JE MAJA LEZBEJKA" Taki za Alo! otvorio dušu i progovorio o Majinom učešću u Zadruzi (VIDEO) 20:00 Vip 0
Pink/Alo/N.D. "JEL TREBA DA MU NABIJEM VILJUŠKU U OKO" Monstruozna izjava Takija Marinkovića zgrozila javnost: NE BIH TO URADIO SAMO NJEMU, IMAM JOŠ DUŠMANA U ZADRUZI 21:40 Vip 0
Pink/Alo/N.S. MAJI SE OVO NEĆE SVIDETI Nakon žestokog sukoba sa Carem, oglasio se Taki, pa joj poručio samo jedno 17:45 Vip 0
Alo/V.Đ. OKRENUO NOVI LIST Radomir Marinković otvorio dušu, pa za Alo! poručio: Maja me više ne zanima! 08:00 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. KRADE ŽENAMA MUŽEVE! Bivša rijaliti učesnica žestoko osudila Maju Marinković 20:50 Vip 0
Republika/Alo/N.D. DEGUTANTNO Radomir Marinković komentarisao ćerkin žestoki se*s: Ne zanima me ko je donor, neka rađa dete! 18:10 Vip 1
Pink/Alo/N.S. HITNO SE OGLASIO Taki doživeo pomračenje kada je čuo da je Maja možda trudna: Mogu samo da joj odsečem glavu 21:16 Vip 4
Alo/N.S. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Taki menjao boje usred emisije kada je gledao eksplicitne snimke svoje ćerke (FOTO/VIDEO) 14:20 Vip 0
Republika/Alo/M.K. TAKI GRCA U SUZAMA NAKON MAJINOG VENČANJA Otkrio da joj se ispunio životni san, a ovo je rekao za Bilala 21:00 Vip 1
Alo/N.D. EMOTIVNO Maja Marinković čula Takijevu poruku, pa se slomila na komade: Izvini što te nisam slušala! 10:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46