Alo/V.Đ/Đ.M. ALO! POMIRIO STANIJU I TAMARU! Starlete nakon brojnih uvreda i psovki zakopale ratne sekire, nakon sedam godina javno progovorile o razlozima svađe 09:01 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. TAMARU ĐURIĆ IZNOSE NA NOSILIMA Starletu dovezla Hitna pomoć, noga u gipsu, sva u zavojima, a evo i šta se desilo (VIDEO) 21:46 Vip 5
Alo/Đ.M. LUKSUZNI NAMEŠTAJ I OVAJ MAFIJAŠ NA ZIDU Tamara Đurić pokazala svoj dom, a jedan detalj u spavaćoj sobi razrešio je mnoge misterije (VIDEO) 19:25 Vip 0
Alo/A.J. AKO ME NE OSTAVI NA MIRU, BIĆE POGUBNO PO NJU Tamara Đurić žestoko odgovorila Katarini Živković: Turšija i mafijanje ne idu skupa 12:41 Vip 1
Mili Čolić TAMARA SE PREŠIBALA, PA IZMIŠLJA Kaća Živković odgovara nakon skandaloznih tvrdnji Đurićeve da se drogirala sa Darkom Lazićem u stanu 08:30 Vip 0
Alo/N.S. ZBOGOM DŽEKSONE! Tamara Đurić operisala nos, a starleta je ovo poručila snimkom sa operacionog stola (VIDEO) 20:22 Vip 0
Alo/A.J. ZADNJICA OD 30.000 EVRA Tamara Đurić pokazala g*zu, starleta objavila eksplicitan snimak (VIDEO) 19:35 Vip 1
Alo/Đorđe Milošević NIJE NI RIJALITI I KOCKA ZA BABE Oglasila se Tamara Đurić za Alo! nakon što je Lepa Lukić žestoko isprozivala starlete, nije birala reči 18:12 Vip 6
Alo/Đ.M. TO SU MRTVA PUVALA, SAMO RKE KOKE Lepa Lukić žestoko oplela po starletama, nastaće opšti haos, a svi čekaju njenu reakciju 17:36 Vip 0
Alo/Đ.M. OBJAVILA NJENE RANE RADOVE Tamara Đurić nastavlja da urniše Kaću Živković, starleta uporedila pevačicu sa Jovankom Redžepović, a tu nije kraj (FOTO) 16:14 Vip 3
Alo/N.D. SA DŽUKELAMA DŽUKAČKI, SA STOKOM STOČARSKI Katarina Živković prvi put nakon skandala sa Tamarom Đurič (VIDEO) 12:40 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. TAMARA ĐURIĆ UDARA NA ESTRADU Starleta žestoko potkačila pevačice, Kaću Živković uporedila sa Macom Diskrecijom 15:41 Vip 1
Kurir/Alo/A.M. LJUBAVNICE SU ISTO KU*VE Tamara Đurić nikad brutalnije odgovorila Katarini: Ona je rasturačica porodica 16:51 Vip 5
Blic/Alo/Đ.M. OVO JE BILO NISKO Bukti rat Kaće Živković i Tamare Đurić zbog elitne prostitucije, oglasila se pevačica i izvređala starletu nikad strašnije 14:44 Vip 0
Republika/Kurir/Alo/Đ.M. OTIŠLE JOJ GLASNE ŽICE OD ALKOHOLA, PROSTITUTKA Rat Tamare Đurić i Katarine Živković, pljušte žestoke uvrede, starleta ne bira reči za pevačicu 07:38 Vip 2
Svet/Alo/J.J. TAMARA ĐURIĆ KRIVI SEBE ZA NESUGLASICE U BRAKU Starleta priznala zašto se svađa s mužem, a evo da li se razvodi 12:18 Vip 0
Alo/A.J. TAMARA ĐURIĆ BILA U VEZI SA POZNATIM PEVAČEM On se oženio, ima dete, a za njegovu žena kažu da je preslikana starleta 09:00 Vip 1
Republika/Alo/A.M. ZAHVAT JE PLATILA SE*SOM Evo ko je starleta koja je spavala sa hirurgom Tamare Đurić, umesto 10.000 evra, završila u njegovom krevetu 18:31 Vip 1
Alo/A.J. NOS MORA DA SE RADI PO KONTURI TVOG LICA, A NE ŠTA TI HOĆEŠ Jovana Jeremić isprozivala Tamaru Đurić zbog estetske intervencije 17:05 Vip 2
Alo/A.M. NAŠA NAJVEĆA ZVEZDA JE SPAVALA S NJIM Tamara Đurić raskrinkala hirurga koji joj je unakazio nos 17:39 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo MASOVNI VAZDUŠNI NAPADI NA UKRAJINU Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 07:32 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06