Informer/Alo/N.S. ŽIVIM PO SVOJIM PRINCIPIMA! Tamara Đurić brutalno iskrena, bez dlake na jeziku 16:54 Vip 1
Blic/Alo/N.S. SILIKONI IM DOŠLI GLAVE Ove javne ličnosti su otišle na operaciju, pa su imale velike probleme 15:30 Vip 0
Alo/O.K. RAZVELA SE TAMARA ĐURIĆ Starleta i u crkvi stavila tačku na svoj brak, oglasila se i potvrdila sve 16:08 Vip 0
Alo! /O. K. BOMBA Tamara Đurić zapalila društvene mreže, silikoni samo što ne ispadnu (FOTO) 12:21 Vip 2
Alo/A.M. TAMARA SIPA NASLEDNICI ŠAMPANJAC U ČAŠU Starleta uživa sa čerkicom na luks destinaciji, a video se širi društvenim mrežama (VIDEO) 19:45 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE SESTRA TAMARE ĐURIĆ Aleksandra obožava luksuz i silikone, a mnogi kažu da su kao bliznakinje (FOTO) 09:40 Vip 0
Alo/A.J. OSTAVILA BEZ DAHA Tamara Đurić u provokativnom izdanju, grudi u prvom planu, a tek da vidite kako se obukla 12:00 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. NAKON SKANDALA Tamara Đurić uhvaćena sa mužem i ćerkom, svi su šokirani gledali samo u jedno 22:40 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. ZBOG LEPOTE UMALO IZGUBILE GLAVU Ovo su poznate dame koje su otišle pod nož i rešile se silikona, a jedna jedva preživela 20:50 Vip 0
Alo/N.S. OGLASILA SE TAMARA ĐURIĆ Starleta je objasnila zbog čega je bila u policiji: Nije istina da mi je lupio šamar! 18:56 Vip 0
Informer/Alo/N.S. TAMARU ĐURIĆ NAPAO SUPRUG? Starleta prijavila muža zbog nasilja u porodici, isplivali svi detalji drame 16:22 Vip 0
Alo/A.J. PALO POMIRENJE TAMARE ĐURIĆ I GOGE SEKULIĆ Pevačica je tukla u rijalitiju, a sad zajedno u provodu, isplivale šok fotografije 11:45 Vip 0
Alo! / O.K. ŽIVIMO ODVOJENO Tamara Đurić za Alo! konačno otvorila dušu i progovorila o krahu braka sa Nikolom, ovo je prava istina 07:15 Vip 1
Informer/Alo/N.S. TAMARA ĐURIĆ NE ŽIVI SA IZABRANIKOM ! Oglasila se i stavila tačku na ljubav sa Nikolom, zapušila svima usta 17:22 Vip 1
Alo/N.S. OVO SU SVI NEPRIJATELJI JOVANE JEREMIĆ Svađa sa ovom zvezdom izazvala je opšti haos, a prema ovom muškarcu je bila brutalna 08:40 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. VENDI JE PAMETNA ŽENA Tamara Đurić se oglasila: Sigurna sam da je mislila na skraćenu prostitutku! 18:22 Vip 0
Alo/A.J. RAT JOVANE JEREMIĆ I TAMARE ĐURIĆ NE JENJAVA Voditeljka žestoko uzvratila: Javljaju se sponzoruše kojima je brak u krizi, prevarene su bar 20 puta 07:20 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. TAMARA ĐURIĆ NIKAD NIŽE SPUSTILA JOVANU JEREMIĆ: Ona može da se poredi sa Vendi, šta ona traži kad ni pre braka nije imala ništa 17:30 Vip 2
Grandonline/Alo/N.D. NEGIRAO KRIVICU Čovek koji je priveden zbog sumnje da je pretio Jovani dao iskaz, evo šta predlaže tužilaštvo 13:31 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26