Alo/N.S. ONA JE BILA DIVLJA, NEUKROTIVA Evo kako je poznati plejboj govorio o vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin 14:10 Vip 1
Kurir/Alo/N.D. BILA JE NEUKROTIVA, TAKO JE I ZAVRŠILA Željko Šašić šokirao izjavom o Kseniji Pajčin: Nije joj bilo lako sa samom sobom! 10:40 Vip 0
Alo/N.D. IMAM NEŠTO VAŽNO DA JOJ KAŽEM Dragana Mirković otkrila da je Ksenija Pajčin zvala pred smrt 07:40 Vip 0
Alo/M.K. OVAKO IZGLEDA SESTRA KSENIJE PAJĆIN Mia Pajčin se oduvek divila svojoj sestri i želela da bude deo javnog sveta, sličnost je prevelika 22:20 Vip 1
Alo/N.D. BILA MI JE NAJVEĆA LJUBAV Isplivale prve fotografije Ksenije Pajčin i Zvezdana Slavnića (FOTO) 11:06 Vip 0
Alo/N.S. VOLELA JE OPASNE MOMKE Taki otkrio: Vozio sam Kseniju Pajčin taksijem, ona je uvek imala neku ludačku energiju 08:55 Vip 0
Alo/A.M. TRAŽIO JE PIŠTOLJ, SVI SU ZNALI DA GA IMA Detektiv izneo nove stravične detalje o smrti Ksenije Pajčin, ovo se desilo kobnog dana 14:18 Vip 0
Alo/N.S. NJIHOVA FOTOGRAFIJA TERA SUZE NA OČI Nakon ispovesti Zvezdana Slavnića o Kseniji Pajčin, oglasio se njen ujak (FOTO) 14:25 Vip 0
Alo/A.J. KSENIJA NIJE BILA PORED MENE KAD SAM UBIO MOMKA Ispovest Zvezdana Slavnića o zločinu i pokojnoj pevačici 10:25 Vip 0
Alo/M.K. VIDEO SAM KAKO JE MRTVU LIŽE KER Kristijan Golubović šokirao izjavom o Kseniji Pajčin, otkrio nove detalje smrti 18:06 Vip 0
Alo/N.D. MOGAO SAM DA ZAUSTAVIM TRAGEDIJU Kristijan Golubović otkrio šta se desilo kobne noći kada je pevačica nastradala 11:00 Vip 0
Alo/N.D. BILA JE JAKO RAZOČARANA Zorica Marković progovorila o druženju sa Ksenijom Pajčin 10:00 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. MOKA SLAVNIĆ O UBISTVU KOJE JE POČINIO NJEGOV SIN: Pozvao sam majku ubijenog i rekao da bih voleo da je moj sin mrtav, a ne njen 08:10 Vip 1
Republika/Alo/A.J. KAPISODA JEDNOM VEĆ POKUŠAO DA UBIJE KSENIJU? Otkriveni stravični detalji pevačicinog života, a jedan prizor sa sahrane sve skamenio 13:55 Vip 0
Alo/A.J. SNIMA SE FILM O KSENIJI PAJČIN Glumci će tumačiti Kapisodu, ali i Minimaksa i Cecu 22:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. ŠOK TVRDNJE BLISKOG PRIJATELJA KSENIJE PAJČIN Ova pevačica Kapisodu upoznavala sa bogatim damama 20:58 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. PUCAO JOJ U GLAVU POD DEJSTVOM KOKAINA?! Isplivala stravična istina o smrti Ksenije Pajčin, nalaz otkrio i šta je ona imala u organizmu 23:10 Vip 0
Espreso/Alo/A.J. ISPLIVALI DETALJI KOBNE NOĆI Posle 12 godina od jezive tragedije otkriveno, Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin zbog ljubomore? 08:30 Vip 2
Kurir/Alo/A.M. JA SAM IMAO 32, A ONA 18 GODINA Poznati plejboj govorio je o vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin: Bila je kao divlji konj 15:30 Vip 3
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0