Alo/A.M. ČOVEK JE POGINUO JER JOJ SE OBRATIO NA LOŠ NAČIN Kristijan Golubović šokirao izjavom o Kseniji Pajčin: Bila je zaljubljena u mene 15:49 Vip 0
Espreso/Alo/A.J. JOŠ UVEK SE OSEĆA PRAZNINA I PORED SREĆNIH BOJA O ubistvu pevačice Ksenije Pajčin još uvek bruji cela Srbija 16:45 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. LJUBOMORA NIJE BILA MOTIV ZA UBISTVO? 12 godina nakon ubistva Ksenije Pajčin istina o kobnoj noći ugledala svetlost dana! 15:47 Vip 2
Telegraf/Alo/K.G. KRAO SAM! Biković otkrio kojom pevačicom je bio očaran, pa šokirao svojim priznanjem iz detinjstva! 17:33 Razonoda 0
Republika/Alo/A.M. KSENIJA PAJČIN PRE JEZIVE SMRTI IMALA UDES! Filipa kroz život pratile tragedije, ovaj događaj naslutio ubistvo?! 13:36 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. KSENIJINA MAJKA STIGLA NA NJEN GROB! Potresne slike i danas nakon toliko godina, niko nije zaboravio pevačicu! 14:56 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. POMEN KSENIJI PAJČIN 12 GODINA OD UBISTVA! Ko je nepoznat muškarac na grobu tragično stradale pevačice?! 13:03 Vip 0
Pink/Alo/J.M. KUM KSENIJE PAJČIN NEUTEŠAN! Otvorio dušu, pa priznao: Gubitak mi je nenadoknadiv! 09:48 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA KSENIJE PAJČIN! Dva dana nakon što je uslikana, pevačica je tragično nastradala! 08:02 Vip 1
Informer/Alo/K.G. 12 GODINA POKUŠAVA DA OŽIVI TRENUTKE PROVEDENE SA NJOM Karamela progovorio o smrti Ksenije Pajčin! 22:00 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. TRAGIČNA SUDBINA HARIZMATIČNE KSENIJE PAJČIN! Bila je šarmantno, vedro i nasmejano lice estrade sve dok nije upoznala Kapisodu! 18:00 Vip 0
Alo/J.M. ANABELI ATIJAS POKOJNA KSENIJA PAJČIN SPASILA ŽIVOT! Pevačica je otkrila potresan momenat iz prošlosti u kom se našla! 15:00 Vip 0
Premijera/Alo/J.M. OVU PEVAČICU JE KSENIJA PAJČIN HTELA DA ČUJE NEKOLIKO DANA PRED SMRT! I danas joj taj momenat teško pada, pa je otkrila da bi volela da može da vrati vreme! 15:36 Vip 1
Republika/Press/Alo/Đ.M. DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE LEDE KRV U ŽILAMA! Rekonstrukcija svirepog ubistva Ksenije Pajčin i nakon 12 godina nikoga ne ostavlja ravnodušnim 22:45 Vip 0
Pink/Alo/I.G. IZBEGLA SILOVANJE I NALAZILA KOSKE NA PRAGU! Komšije pokojne Ksenije Pajčin iznele jezive detalje uklete zgrade u kojoj je izgubila život! 16:00 Vip 0
najžena.rs ZA MIU PAJČIN KAŽU DA PODSEĆA NA KSENIJU Ona je njena sestra po ocu, jedna od najožalošćenijih nakon smrti, A volela BI da krene sestrinim stopama 11:51
Alo/I.G. PRESLIKANA KSENIJA PAJČIN! Pevačicina sestra izrasla je u pravu lepoticu, muškarci uzdišu za njom! (FOTO) 07:31 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. EVO ZAŠTO MNOGI VERUJU DA JE KUĆA VELIKOG BRATA UKLETA Učesnici rijaliti programa poginuli u jezivim nesrećama, digli ruku na sebe ili doživeli porodične tragedije! 11:49 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. OTKRIVENA TAJNA O KSENIJI PAJČIN! Ovo je trebala da uradi pevačica pre nego što je tragično nastradala 19:07 Vip 0
Alo/D.S. KSENIJA PAJČIN JE BILA ZALJUBLJENA U MENE Kristijan Golubović šokirao izjavom, a evo zašto ju je odbio! 18:02 Vip 3
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"NISAM KRIV", JEZIVE REČI OSUMNJIČENOG PRED SUDOM! Grbić negirao da je izrešetao cimera, pa telo bacio u Dunav 12:47 Hronika 0
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0