PEVAČICA OTKRILA KO JE GLAVNI PROBLEM U GRANDU Jedna je od najtraženijih, a zbog njih je otišla: "Nismo ostali u dobrim odnosima" 17:00 Vip 0
"DA JE PRISTAO NA TO, SADA BI BIO ŽIV" Čovek iz Granda otkriva detalje: "Nije mogao da govori, samo mi je mahnuo" 12:30 Vip 0
O OVOME SE ĆUTALO Konačno se saznalo šta se dešava u Grandu, nakon smrti Saše Popovića jedna stvar je ključna 07:35 Vip 1
"SKOT JE UBIO ŽENU, NEKA JE PROKLET" Jezivo ubistvo potreslo je sve u Grandu: "Treba uvesti smrtnu kaznu za sotone" 11:20 Vip 0
U GRANDU JE SVE ODJEDNOM STALO Ljudi u panici, nastala opšta pometnja, dogodila se neočekivana stvar 08:35 Vip 0
PEVAČICA IZBAČENA IZ GRANDA ZBOG GOLOTINJE! Pojavile se njene fotografije u toplesu, nastao skandal neviđenih razmera 10:10 Vip 0
JELENA KARLEUŠA ISPRED GRANDA Danas je prvo snimanje emisije nakon Popovićeve smrti, a ovo niko nije očekivao (FOTO) 11:15 Vip 0
"KAO DA NE POSTOJIM ZA NJIH" Folker kivan na čelnike "Granda", osuo paljbu po Jakšiću i Popoviću! 06:00 Vip 0
"IMAMO PLAN..." Otkriveno kako će izgledati zapravo Zvezde Granda dve nedelje nakon smrti Saše Popovića! 23:59 Vip 0
"TUŽIĆU GRAND!" Nakon smrti Saše Popovića pevačica donela odluku: "Uzimaju pare od mojih pesama, ne dam da misle da sam ovca" 15:15 Vip 0
ŽESTOKA TUČA U GRANDU Pevačice se potukle, sevale pesnice i šamari, sve je snimljeno (VIDEO) 08:40 Vip 0
SEĆATE SE TAMARE RAONIĆ? Nekada je vodila Grand Show, a sad je otkrila kako je Saši Popoviću dala otkaz 17:40 Vip 0
''NIKADA NIJE KASNILA PLATA, ZVAO ME JE U POLA DVA UJUTRU'' Zaposleni Granda razvezali jezik o Saši Popoviću 17:07 Vip 0
DALEKO OD GRANDA I GLAMURA Evo čime se stvarno bavi ćerka Saše Popovića, od pokojnog oca novac nikada nije tražila 16:54 Vip 0
EVO KAKO JE IZGLEDALO POSLEDNJE SAŠINO POJAVLJIVANJE U GRANDU! Zaposleni će njegove reči pamtiti dok su živi 23:50 Vip 0
OVO JE BOGATSTVO SAŠE POPOVIĆA! Prodao "Grand" i zaradio milione, a evo šta sve poseduje! 22:30 Vip 0
NOVI SKANDAL TRESE GRAND Jedva punoletne pevačice primorane da rade ovo, to im stoji u ugovoru: "Pijan je nasrtao na njih" 07:40 Vip 0
RONI KROKODILSKE SUZE! Žiku Jakšića spucale emocije, ne može da dođe sebi, jedva briše mokre obraze: ''Đavo je uzeo pod svoje'' 14:15 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
POLJOPRIVREDNIK (77) STRADAO U ŠTALI! Došao da nahrani stoku, sin slušao POSLEDNJE TRENUTKE OCA 19:35 Vesti 0
DR DUNJIĆ UPOZORAVA Štitna žlezda, srce i pankreas stradaju zbog ovoga – „Vitamini vam ne pomažu ako spavate na pogrešnom dušeku“ 21:06