"DA JE PRISTAO NA TO, SADA BI BIO ŽIV" Čovek iz Granda otkriva detalje: "Nije mogao da govori, samo mi je mahnuo" 12:30 Vip 0
O OVOME SE ĆUTALO Konačno se saznalo šta se dešava u Grandu, nakon smrti Saše Popovića jedna stvar je ključna 07:35 Vip 1
"SKOT JE UBIO ŽENU, NEKA JE PROKLET" Jezivo ubistvo potreslo je sve u Grandu: "Treba uvesti smrtnu kaznu za sotone" 11:20 Vip 0
U GRANDU JE SVE ODJEDNOM STALO Ljudi u panici, nastala opšta pometnja, dogodila se neočekivana stvar 08:35 Vip 0
PEVAČICA IZBAČENA IZ GRANDA ZBOG GOLOTINJE! Pojavile se njene fotografije u toplesu, nastao skandal neviđenih razmera 10:10 Vip 0
JELENA KARLEUŠA ISPRED GRANDA Danas je prvo snimanje emisije nakon Popovićeve smrti, a ovo niko nije očekivao (FOTO) 11:15 Vip 0
"KAO DA NE POSTOJIM ZA NJIH" Folker kivan na čelnike "Granda", osuo paljbu po Jakšiću i Popoviću! 06:00 Vip 0
"IMAMO PLAN..." Otkriveno kako će izgledati zapravo Zvezde Granda dve nedelje nakon smrti Saše Popovića! 23:59 Vip 0
"TUŽIĆU GRAND!" Nakon smrti Saše Popovića pevačica donela odluku: "Uzimaju pare od mojih pesama, ne dam da misle da sam ovca" 15:15 Vip 0
ŽESTOKA TUČA U GRANDU Pevačice se potukle, sevale pesnice i šamari, sve je snimljeno (VIDEO) 08:40 Vip 0
SEĆATE SE TAMARE RAONIĆ? Nekada je vodila Grand Show, a sad je otkrila kako je Saši Popoviću dala otkaz 17:40 Vip 0
''NIKADA NIJE KASNILA PLATA, ZVAO ME JE U POLA DVA UJUTRU'' Zaposleni Granda razvezali jezik o Saši Popoviću 17:07 Vip 0
DALEKO OD GRANDA I GLAMURA Evo čime se stvarno bavi ćerka Saše Popovića, od pokojnog oca novac nikada nije tražila 16:54 Vip 0
EVO KAKO JE IZGLEDALO POSLEDNJE SAŠINO POJAVLJIVANJE U GRANDU! Zaposleni će njegove reči pamtiti dok su živi 23:50 Vip 0
OVO JE BOGATSTVO SAŠE POPOVIĆA! Prodao "Grand" i zaradio milione, a evo šta sve poseduje! 22:30 Vip 0
NOVI SKANDAL TRESE GRAND Jedva punoletne pevačice primorane da rade ovo, to im stoji u ugovoru: "Pijan je nasrtao na njih" 07:40 Vip 0
RONI KROKODILSKE SUZE! Žiku Jakšića spucale emocije, ne može da dođe sebi, jedva briše mokre obraze: ''Đavo je uzeo pod svoje'' 14:15 Vip 0
GRAND NIKADA NEĆE BITI ISTI BEZ SAŠE POPOVIĆA Pevačica iskreno progovorila: Otkad njega nema... 15:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26