GODINAMA SE NAGAĐALO KOLIKO PROCENATA GRAND UZIMA OD PEVAČA Pevačica bez ustezanja otkrila detalje iz ugovora: "To se nikome nije svidelo" 07:55 Vip 0
"NISAM TO OČEKIVALA" Džejla Ramović otkrila sve o poslednjem razgovoru sa Sašom Popovićem: "Pomalo mi je mučan osećaj" 09:55 Vip 0
PEVAČICA OTKRILA DA LI NAPUŠTA GRAND NAKON SAŠINE SMRTI Ovaj čovek iz produkcije umešao prste 10:40 Vip 0
ACA SOFRONIJEVIĆ O POPOVIĆU IZUSTIO ONO ŠTO NIKO NIJE MESECIMA Evo šta je stvarno radio Saša iza zatvorenih vrata "Granda" 15:50 Vip 0
SIN POZNATOG KOMPOZITORA SE PRIJAVIO ZA ZVEZDE GRANDA BEZ OČEVE DOZVOLE Na audiciji usledio šok: "Samo su od mene to tražili!" 17:30 Vip 0
SIN SUZANE JOVANOVIĆ SE VRATIO U GRAND Danijel nastavio sa poslovnim obavezama, evo koja su njegova zaduženja 14:50 Vip 0
ŽESTOKA TUČA U GRANDU Pevačice se potukle, sevale pesnice i šamari, sve je snimljeno (VIDEO) 07:55 Vip 0
OŽENIO SE PEVAČ KOJI JE PREVARIO SAŠU POPOVIĆA Zbunio je naciju, a onda se saznala istina, sada blista pored nje (FOTO) 10:40 Vip 0
EVO KO JE MILANU STANKOVIĆU PLATIO RASKID UGOVORA SA GRANDOM! Nakon mnogo godina sve se saznalo, a razlog nikada nije otkrio 11:30 Vip 0
"GRAND MI UZIMA 100%, A UGOVOR MI JE ISTEKAO" Andreana Čekić tužila produkciju, po svaku cenu želi da sazna jednu stvar! 10:50 Vip 0
GODINAMA SE NAGAĐALO KOLIKO PROCENATA GRAND UZIMA OD PEVAČA Ona tvrdi: "Ugovor se nikome nije svideo, Milan Stanković je morao da proda stan" 09:10 Vip 0
"TO SU IDIOTI, SKOTOVI, ZLI LJUDI!" Pevačica tvrdi da je doživela izdaju od celog Granda, pa spomenula i Žiku Jakšića: "Njemu se sve vratilo!" 09:45 Vip 0
"NE BIH DA SE OGREŠIM, NIJE MI ŽAO" Pevač nije mogao više da ćuti o Saši Popoviću i Grandu, otkrio do sada nepoznate detalje! 22:15 Vip 0
VIŠE SE NE KRIJU DEŠAVANJA NA GRANDU Evo kako takmičenje funkcioniše bez Saše Popovića, oni su sada odgovorni za sve! 10:30 Vip 0
PEVAČICA IZBAČENA IZ GRANDA ZBOG NEVIĐENOG SKANDALA Eksplicitne fotografije joj uništile život, a sada je otkrila šok detalje! 07:40 Vip 0
OŽENIO SE NAJVEĆI ZAVODNIK IZ GRANDA Mnogi su ga poredili sa Čolom, a na svadbi je napravio haos ovim potezom (FOTO) 16:20 Vip 0
ON JE DOŠAO NA MESTO SAŠE POPOVIĆA! Konačna odluka u Grandu, obratio se svim prisutnima ovim rečima! 15:15 Vip 0
PEVAČICA OTKRILA KO JE GLAVNI PROBLEM U GRANDU Jedna je od najtraženijih, a zbog njih je otišla: "Nismo ostali u dobrim odnosima" 17:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0