MILJANA I ASMIN PRED IZBAČENJE IZ ELITE! Šok u Beloj kući: "Ovo je uradio neko ko je najljubomorniji, glupanderi su ga podržali" 09:00 Vip 0
PAO POLJUBAC IZMEĐU ANELI I ASMINA Sve pokušali da zataškaju, Grofica van sebe: "FUJ, GADURO!" 22:10 Vip 0
HITNO OBAVEŠTENJE PRODUKCIJE Najbrutalnije kazne u Eliti, niko nije pošteđen skidanja honorara! 18:50 Vip 0
PUKLA TIKVA IZMEĐU GASTOZA I ANĐELE?! Odao ih jedan detalj, njihova podrška van sebe! (FOTO) 16:43 Vip 0
IZAĆI ĆE BEZ DINARA IZ ELITE, AKO OVAKO NASTAVE Ovo su imena kažnjenih učesnika, svi su prekršili jedno od najvažnijih pravila, evo i koje! 15:10 Vip 1
DRAGANA STOJANČEVIĆ KAŽNJENA! Matorina devojka prekršila glavno pravilo u rijalitiju, usledila hitna reakcija produkcije 14:30 Vip 0
POLICIJA UŠLA U ELITU 9 Inspektori zbog užasne stvari ispitivali dva učesnika rijalitija u beloj kući 11:35 Vip 0
NAPOKON PRIZNALA! Aneli priznala koliko voli Asmina: "Najbitniji je muškarac u mom životu“ 01:00 Vip 0
NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Maja konačno otkrila sve o tajnom odnosu sa Asminom: "Stanija ima pravo da zameri" 00:40 Vip 0
ANITINA DRUGARICA PRIPREMA PAKAO ANELI I MAJI! Ni ne slute šta ih čeka, oglasila se i otkrila šokantne detalje! 00:20 Vip 0
BORA SANTANA GRCA U SUZAMA Rasuo se potpuno na komade zbog nje, nije mogao više da izdrži 23:20 Vip 0
ASMIN NASRNUO NA DAČU! Okršaj tokom reklama, uneo mu se u facu i zapretio, obezbeđenje skočilo (VIDEO) 21:20 Vip 0
POLICIJA HITNO DOŠLA PO BEBICU U ELITU Izveli ga napolje zbog napada na Filipa Đukića, procurio snimak (VIDEO) 20:00 Vip 0
"IMAM PREVELIKI PROBLEM..." Filip Đukić nije mogao više da izdrži, skočio i pred svima priznao zašto ne može da bude sa Anitom Stanojlović (FOTO) 18:40 Vip 0
"BLAM ME JE ŠTO SAM BILA SA NJIM" Aneli van sebe nakon što je videla kako je Luka vređa kod Anite: "Iskoristio me je, njegova porodica je sve iscenirala" (FOTO) 17:20 Vip 0
PRODUKCIJA SPREMILA RIZIČAN ZADATAK ZA ZADRUGARKU! Zbog mlađeg brata će uraditi ono što su je kao malu učili da ne sme (VIDEO) 13:19 Vip 0
''NEKA ME OSUDI JAVNOST ZBOG OVOGA'' Filip Đukić priznao zašto neće ozbiljnu vezu sa Anitom Stanojlović 12:38 Vip 0
POPUSTILE KOČNICE KAD SU UGASILI SVETLO! Asmin Duržić skupio hrabrost i poljubio Maju Marinković (VIDEO) 09:45 Vip 0
TEODORA DELIĆ DALA BEBICI USLOV ZA POMIRENJE! Nenadu pao mrak na oči: ''Preljubnica ovo da kaže'' (VIDEO) 08:15 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26