ANELI NASRNULA NA LUKU! Izvređala ga i urnisala zbog šokantne stvari, Vujović joj se uneo u facu! (FOTO) 01:00 Vip 0
"ZAMISLI KAD JE BEBICA LEPŠI I ZGODNIJI OD NJEGA" Aneli Ahmić ponizila bivšeg pred milionima 00:40 Vip 0
"DEMOLIRALA GA JE" Miljana i Zorica raskrinkale Asmina, Uroš Stanić urnisao Maju, ona doživela nervni slom 00:20 Vip 0
"KAD SI PRESTALA DA ME VOLIŠ?" Janjuš se slomio pred Aneli, dok je Luka počeo da menja boje! 00:01 Vip 0
PUNA KOVERTA NOVČANICA OD PO 200 EVRA! Sukob Aneli i Asmina razotkriva aferu "pare" u Eliti 9 23:20 Vip 0
PREPUSTILI SE STRASTIMA! Aneli i Luka završili ispod pokrivača, nisu mogli da se obuzdaju (FOTO) 23:00 Vip 0
ISPLIVALE ŠOKANTNE PREPISKE! Asmin od Aneline drugarice saznao sve o njenim ludim provodima i ćerki Nori 22:40 Vip 0
SKANDALOZNA SVAĐA MAJE I ANELI! Leti perje, Marinkovićeva je napala, Ahmićeva joj brutalno uzvratila! 19:30 Vip 0
"ŠČEPAO SI JE ZA VRAT I BACIO" Brutalan sukob Aneli i Asmina, pljušte stravične optužbe, evo šta se sve dešavalo u njihova četiri zida 18:45 Vip 0
SVE NESTALO! Nakon Anelinog ulaska u Elitu u spoljnom svetu usledila šokantna situacija, fanovi zabrinuti! 17:20 Vip 0
"NIJE MI DAO DA DIŠEM, OZBILJAN JE MANIPULATOR" Stanija ne želi više da ćuti o Asminu, nakon raskida javno poručila: "Tražim slobodnog momka" 11:50 Vip 0
PRODUKCIJA ZVANIČNO OPOMENULA MILANA MILOŠEVIĆA Jednu stvar mora da promeni, od ovoga sve zavisi 11:30 Vip 0
SA ANELINIM ULASKOM U ELITU NASTAO HAOS! Asmin se zaleteo na Lepog Miću, obezbeđenje moralo reaguje, totalni kolaps (VIDEO) 10:20 Vip 0
"DOŠLA SAM OVDE ZBOG ASMINA" Aneli žestoko ponizila Luku, ne može da mu pređe preko flerta sa Majom, on u šoku! 08:20 Vip 0
"REKLA JE DA ĆE JE RASPORITI OD VAGINE DO VRATA" Aneli divlja zbog sestrića, on otkrio još stravičnih detalja: "Te poruke su u policiji" 07:40 Vip 0
"NISAM VIDEO RUŽNIJU URAĐENU ZADNJICU" Janjuš brutalno ponizio Maju pred svima, Marinkovićeva će doživeti nervni slom 06:00 Vip 0
ANELI AHMIĆ DIVLJA I BESNI ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Niko ne može da je smiri, Luka se drži za glavu! 01:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0