IZABRAN NOVI VOĐA! Sledi paklena nedelja, učesnici u Eliti ostali u šoku kada je pročitano ime! 13:00 Vip 0
"TATU JE UBILA GRANATA, A MAMA JE UMRLA NAKON POROĐAJA" Bolna priča učesnice Elite, od rođenja je sama: "Ujak me se odrekao zbog para" 12:20 Vip 0
ON JE SINOĆ IZBAČEN IZ ELITE Nakon izlaska otkrio šta mu je smetalo na imanju: "Previše sam..." 08:20 Vip 0
U ELITI 9 ĆE SE RADITI DNK TEST Pao dogovor između Aneli i Asmina, starleta je imala samo jedan uslov! 07:40 Vip 0
"U PROSTITUCIJU SAM ZAGAZILA SA 16 GODINA" Priznanje naše pevačice šokiralo javnost, otkrila detalje mračne prošlosti! 15:45 Vip 0
ASMIN DURDŽIĆ USKORO NAPUŠTA ELITU Otkriveno još koliko će biti u rijalitiju, ovo nije smeo da kaže! 13:30 Vip 0
"KAKVI STE VI FOLIRANTI" Pomirili se Aneli Ahmić i Luka Vujović nakon svih poniženja, učesnici šokirani! 10:50 Vip 0
"DETE NIJE TVOJE" Aneli pred milionima priznala da Nora nije Asminova ćerka: "Prevarila sam ga i..." 08:10 Vip 0
''VEZA IM JE BILA LAŽNA'' Luka i Aneli na meti strašnih osuda: ''Jedva je dočekala da ga ostavi'' (VIDEO) 10:57 Vip 0
SVAĐA ODJEKUJE BELOM KUĆOM! Nerio opleo po tetki Aneli Ahmić, očitao joj lekciju za sva vremena (VIDEO) 10:20 Vip 0
ASMIN OTKRIO NOVE JEZIVE DETALJE O ANELI! Učesnici zanemeli od šoka, muk u Eliti, Ahmićeva na ivici suza! 01:00 Vip 0
"STAVILA SAM PARE U PELENE OD AUTOMOBILA" Raskrinkane mračne tajne porodice Ahmić, Aneli otkrila detalje koji lede krv u žilama! 00:40 Vip 0
ŠOK ISPOVEST ANELI AHMIĆ! Priznala sve o hapšenju u Lincu i Asminovim optužbama da je htela da se baci sa ćerkom sa prozora 00:20 Vip 0
"NIKAD NEĆE UĆI U MOJU KUĆU" Lukina majka kipti od besa, urnisalla Aneli nakon raskida sa njenim sinom 00:00 Vip 0
RASKRINKAN! Asmin varao Staniju, Aneli slao erotske poruke, procurile šokantne prepiske (FOTO) 23:00 Vip 0
"MONSTRUM, DRTINA RASPALA" Anelina majka nikad brutalnije udarila na Lukinog oca, bukti rat porodica u spoljašnjem svetu! (FOTO) 21:20 Vip 0
LUKA NASRNUO NA ANELI U PROGRAMU UŽIVO! Učesnici skočili da je odbrane: "Trebalo je glavu da ti slomim" 18:40 Vip 0
''OTVORILI SMO SAMPANJAC, VESELIMO SE...'' Slavlje u domu Luke Vujovića zbog njegovog raskida veridbe sa Aneli Ahmić 15:18 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 1