HITNA REAKCIJA ČELNIKA PINKA I PRODUKCIJE ELITE! Učesnik brutalno kažnjen zbog kršenja pravila, Veliki šef nemilosrdan! 08:00 Vip 0
''SA NIKOLOM JOKIĆ SAM IŠAO U ŠKOLU'' Zadrugar tvrdi da se družio sa uspešnim košarkašem, Lepi Mića burno reagovao 10:02 Vip 0
NIJE SMELA OVO DA OTKRIJE! Evo čija majka ulazi u Elitu za par dana, pojedicima će pasti vilice: ''Reću ću joj da nije za nju'' 09:20 Vip 0
DRAMA U DOMU VASIĆA! Rada ocrnila zeta Kordu nikad jače: ''Stižu mi njegove kazne na adresu, samo ga pare interesuju'' 22:59 Vip 0
PLJUŠTE KAZNE U ELITI! Hitna reakcija Velikog šefa i produkcije, oni su udareni po džepu! 17:30 Vip 0
OBEZBEĐENJE OPKOLILO UČESNIKE ELITE! Žestok okršaj u cik zore, niko nije ni slutio da će doći do ovoga! 08:35 Vip 0
KATAKLIZMA U ELITI! Armija obezbeđenja uletela u Belu kuću, zadrugari se zaleteli jedan na drugog, voditelj urla da se smire 07:20 Vip 0
SKANDALOZNA SVAĐA VODITELJA I ZADRUGARA! Preti mu oduzimanje mesečnog honorara, uvrede tresu Belu kuću! 22:30 Vip 0
"BAHATI NASILNIK" Stefan Korda nezadovoljan stvarima koje je poslala Anina porodica, gledaoci ga žestoko osudili 12:43 Vip 0
RADA ULAZI U RIJALITI Rešena da se obračuna sa zetom, otkrila šta će ga pitati pred svima :"Ani ću reći da raskine!" 19:10 Vip 0
"PRIJAVILA SAM GA POLICIJI" Šokantni detalji iz Kordinog života, ima problema sa ovim, a sa Anom je samo zbog papira! 20:21 Vip 0
KORDA ZAPENIO NA STANIĆA Ana stala u Uroševu odbranu, on još više poludeo, haos na imanju 20:20 Vip 0
"SVI U KUĆI VIDIMO DA SI NASILAN" Rijaliti učesnik totalno raskrinkan, evo šta radi misleći da kamere ne snimaju! 10:55 Vip 0
ŠOK DOKAZI PROTIV ZETA! Sestra Ane Nikolić raskrinkala tajne Stefana Korde: ''Varao je ljude po Nemačkoj'' 23:16 Vip 0
ANA NIKOLIĆ I STEFAN KORDA NA KORAK DO RASKIDA! Istina isplivala na videlo, evo ko je najveći krivac svega 16:35 Vip 0
"LAŽEŠ DA MOŽEŠ DA RODIŠ" Korda urlao na Anu Nikolić, učesnici zanemeli nakon njegovih brutalnih uvreda na račun izabranice 12:35 Vip 0
UCENJUJE I PRETI! Korda pokušava na silu da se pomiri sa Anom, Aneli priskočila u pomoć, jezivi haos u Beloj kući 05:00 Vip 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
UKRAJINCI SE TENKOVIMA ZALETELI NA RUSE! Masakr na frontu! Objavljene najnovije informacije! 12:48 Vesti 0
JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU Padobran mu se zakačio za rep aviona na 4.500 metara nadmorske visine (VIDEO) 14:00 Razonoda 0
NA BUVLJAKU PRONAŠLA STARE PORODIČNE FOTOGRAFIJE Kada se malo bolje zagledala u dete sa slike, srce joj je zadrhtalo 14:08