RADA UŠLA U ELITU! Korda zanemeo, Ana grca u suzama, palo brutalno suočavanje, muk za crnim stolom! 01:00 Vip 0
"JA ZNAM KOD KUĆE KADA POCRVENI..." Rada Vasić iznela stravične tvrdnje o Kordi, spremna da se suoči sa njim i raskrinka ga potpuno! 23:40 Vip 0
PRODUKCIJA PRELOMILA I DONELA ODLUKU! Stiglo važno pismo oko sukoba Uroša i Stefana, nema tolerancije! 22:15 Vip 0
"MOGU DA TI SLOMIM NOS" Korda nastavlja da uhodi Anu, Nikolićeva doživela nervni slom: "Počinjem da te se plašim" 23:59 Vip 0
"ODJAVILI SMO GA SA ADRESE I PODNELI PRIJAVU" Anina porodica sprema pakao Kordi zbog prevare kada izađe napolje! 23:20 Vip 0
PREVARIO JE, PA BEZ SRAMA ZAURLAO NA NJU Užasne scene u Eliti, učesnica u strahu od partnera! 09:05 Vip 0
PRIZNAO DA JU JE PREVARIO NA DAN OČEVE SAHRANE Jecaji odzvanjaju Šimanovcima, prolila gorke suze zbog Kordine izdaje! 09:50 Vip 0
IZABRAN NOVI VOĐA! Sledi paklena nedelja, učesnici u Eliti ostali u šoku kada je pročitano ime! 13:55 Vip 0
KORDA NASRNUO NA ANU! Zaleteo se kao razjareni bik, uputio joj jezive pretnje, Nikolićeva se tresla od straha! (FOTO) 17:00 Vip 0
"DETE MI JE U ŠOKU, SVI PLAČEMO" Rada Vasić ulazi u Elitu da se suoči sa Kordom: Prijavićemo za policiji za zlostavljanje! 21:20 Vip 0
"NADIMAK MU JE PSIHO, PRETIO JE JEDNOJ DEVOJCI" Sestra Ane Nikolić otkrila jezive tvrdnje o Kordi: Hteo je na silu da bude... 21:15 Vip 0
GLEDAOCI ZGROŽENI! Korda varao Anu tokom sahrane njenog oca, a sada uradio nešto šokantno! (FOTO) 23:40 Vip 0
NEPOMIČNO SEDI I GLEDA U JEDNU TAČKU! Ana Nikolić van sebe nakon saznanja da ju je Korda navodno prevario na dan očeve sahrane! 18:30 Vip 0
TAKMIČAR NASRNUO NA CIMERA U ELITI! Neviđeni karambol, niko ne može da ih razdvoji, očekuje se hitna reakcija produkcije 11:55 Vip 0
PREVARENA DOK JE SAHRANJIVALA OCA Ana Nikolić saznala bolnu istinu, voditelj joj saopštio detalje, pala u očaj 09:55 Vip 0
DOK JE ONA SAHRANJIVALA OCA, DEČKO JOJ SE DOPISIVAO SA DRUGOM Zvao ljutu rivalku svoje devojke i slao joj poruke, isplivale šok prepiske (FOTO) 08:25 Vip 0
JECAJI ODZAVANJAJU GROBLJEM Sahranjen Rade Vasić, udovica se jedva drži na nogama, potresne scene! 14:05 Vip 0
GLEDAOCI SE KRSTE ZBOG UVREDA! Armija obezbeđenja uletela u ''Elitu 8'', pale teške reči: ''Idi kod brata poremećenog...'' 17:25 Vip 0
UČESNIK DEMOLIRAO BELU KUĆU Hoas u Eliti, niko ne može da ga smiri, reagovao i Veliki šef! 08:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 13:59 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35