"KOLIKO BOLESNE DECE IMA, SRAMOTA!" Neviđena scena u "Narod pita", prizor iz studija zgrozio naciju! (FOTO/VIDEO) 09:40 Vip 0
ANELI I LUKA UHVAĆENI NA DELU! Tajni dogovor tokom reklama otkriva istinu, u sve umešali i Asmina 00:40 Vip 0
LUKA PROGOVORIO O LA FAMILIJI! Demantovao Enu Čolić, a onda Aneli šokirala priznanjem o njoj 00:20 Vip 0
"ZBOG TOGA SE OSILI I BUDE GRUB PREMA MENI" Aneli raskrinkala Luku i oštro ga napala, niko nije znao da se napolju odvija haos! 00:00 Vip 0
LUKA VUJOVIĆ UPOZNAO ANELINU ĆERKU! Ahmićeva ga odmah odvela u Sarajevo, a svi komentarišu jedan detalj! 20:20 Vip 0
PUČE TIKVA! Milan Milošević u lajvu saopštio da je omiljeni par Elite 8 raskinuo, nastao muk u studiju (FOTO) 12:30 Vip 0
"IDI KUĆI DA VIDIŠ DETE, ODRONU OD MAJKE" Aneli Ahmić na meti žestokih napada, uživa sa Lukom, a od Nore ni traga ni glasa 09:45 Vip 0
BIVŠI UČESNIK OPTUŽEN DA JE LOPOV Skandalozne tvrdnje u programu uživo: "Opljačkao si i kuću od Kalembera" 07:40 Vip 0
BUKTE STRASTI USRED LOKALA! Aneli Ahmić i Luka Vujović se prepustili emocijama pred svima (FOTO) 22:20 Vip 0
"SADA SMO PREPUŠTENI SAMI SEBI" Aneli Ahmić progovorila o Luki, pa otkrila u kakvom je odnosu sa njegovom majkom 20:05 Vip 0
KRIMINALNA PROŠLOST LUKE VUJOVIĆA? Zadrugaru se loše piše ako pojedini ljudi progovore: ''Umešan u teške krađe'' 02:49 Vip 0
DRAMA U PRED KRAJ ELITE! Aneli priznala da se plaši Lukinog oca, a evo šta kaže o trudnoći 00:00 Vip 0
RASKINULI ANELI I LUKA Pale teške reči i prozivke, napravili lom u spavaćoj sobi, obezbeđenje u pripravnosti 09:55 Vip 0
ANELI U SUZAMA, LUKA VAN SEBE! Drama u dvorištu, padale teške reči, u sve umešana ova dva muškarca 00:00 Vip 0
"POKOPAĆU TE, MAMA ĆE DA TE SAHRANI" Luka Vujović izgovorio monstruozne reči Urošu Staniću 00:00 Vip 0
"SRAMOTA" Majka Aneli Ahmić van sebe zbog njenog pomirenja sa Lukom: "Ponovo se ponizila" 22:00 Vip 0
''VREĐANJE SAMOHRANIH MAJKI JE STRAŠNO'' Anelina majka zgrožena ćerkinim pomirenjem sa Lukom 14:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0