"DOK SAM OPANKE NOSIO, TI SI BOSA TRČALA PO GROBLJU" Lukin otac uputio stravične reči Anelinoj majci, nastavlja se haos u spoljnom svetu 00:20 Vip 0
ANELI AHMIĆ PONIŽENA KAO NIKADA DO SADA Luka je obrisao iz života, nije štedeo reči, ona skočila kao razjarena zver! 09:15 Vip 0
GLEDACI ZABRINUTI ZA ANELI AHMIĆ Sedi i gleda samo u jednu tačku, Luka je potpuno dotukao (FOTO) 16:20 Vip 0
"DEČKO JOJ ŽIVI U DEČJOJ SOBI I VOZI TATIN AUTO" Asmin se obrušio na Anelinog dečka, Vujović će doživeti nervni slom kada sazna 19:40 Vip 0
PONOVO JE PONIZIO ANELI PRED SVIMA! Luka Vujović drami nakon što ga je Ahmićeva ponovo ostavila (VIDEO) 11:43 Vip 1
MUK ZA CRNIM STOLOM! Veliki Šef poslao zadrugarima hitno pismo o diskvalifikaciji nakon današnje tuče 00:05 Vip 0
ŽELJKO MITROVIĆ BESAN! Poslao pismo u Elitu, nije mogao više da izdrži, evo šta je razlog 19:45 Vip 0
STRAVIČNA TUČA U ELITI Luka nasrnuo na Munjeza, a onda dobio udarac u glavu, šiklja krv (VIDEO) 19:15 Vip 0
DRAMA U PORODICI AHMIĆ! Anelina majka van sebe zbog njenog pomirenje sa Lukom, a onda se obrušila na Asmina Durdžića! 23:25 Vip 0
ŽESTOKA TUČA U ELITI Luka bacio Uroša, Stanić leti po kući Odabranih, obezbeđenje hitno reagovalo! (VIDEO) 22:00 Vip 0
NAJBRUTALNIJA VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Razuzdana Aneli skače do plafona, pokazala Luki svoje umeće! 07:35 Vip 0
LUKA UNIŠTIO ANELI! Ahmićeva jeca na sav glas, Vujović bez milosti prema bivšoj: "Napravila je identitet da gazi svakog pred sobom" 01:00 Vip 0
ŽESTOKA OSUDA SITE AHMIĆ! Oplela po Luki Vujoviću, zbog svađe sa Aneli neće da čuje više za njega (FOTO) 21:59 Vip 0
"MLADI MOMCI NEKA PAZE KOME PRAVE DECU" Asmin nikad brutalnije isponižavao Aneli, haos u najavi 19:20 Vip 0
PORODICA LUKE VUJOVIĆA PREKINULA ĆUTNJU! Javno progovorilI o Anelinoj trudnoći, pa pecnuli Jasminu Ahmić 22:59 Vip 0
''SAMO DA JE ŽIVO I ZDRAVO'' Jasmina Ahmić sumnja da je Aneli trudna, njeno oglašavanje odjeknulo 14:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26