''NIJE BILA GLEDANA SERIJA, PA SU JE SKINULI SA PROGRAMA'' Ivana Šopić pre Elite je bila glumica, evo detalja 15:15 Vip 0
PUČE TIKVA! Milan Milošević u lajvu saopštio da je omiljeni par Elite 8 raskinuo, nastao muk u studiju (FOTO) 12:30 Vip 0
FINALISTA ELITE 8 NA RUBU EGZISTENCIJE Živi u stanu bez tuš kabine: "Ne znam šta ću sa životom!" 12:10 Vip 0
"NASILNICE, NE ZNAŠ ŠTA JE SAMOODBRANA" Stefan Karić urnisao Anđelu zbog Maje Marinković! 11:20 Vip 0
STEFAN KARIĆ PODNOSI TUŽBE PROTIV ANĐELE ĐURIČIĆ? Nakon svega priznao: "Mislila je da sam omražen i da će tako skupiti poene gledalaca!" 09:40 Vip 0
LEPI MIĆA UPAO U PROGRAM I PREKINUO EMISIJU Žestoko udario na Anđelu Đuričić: "To ti nije trauma, sama si se snimala!" 07:40 Vip 0
OTKRIVENA TAJNA ELITE 8! Tiče se Anđele Đuričić, evo šta je radila krijući čak i od kamera: ''Svakog dana je...'' 20:45 Vip 0
NE GUBI VREME! Evo kako Gastoz planira da potrosi 100.000 koje je zaradio pobedom u Eliti 8: ''Ne radi jako, već pametno'' 19:15 Vip 0
DOBIO TUŽBU OD MILICE! Terza otkrio detalje odnosa sa Veličkovićevom, a evo kako su rešili pitanje prezimena male Barbare 18:35 Vip 0
MILJANA KULIĆ BILA INTIMNA SA PEVAČICOM Poznata plavuša progovorila o svemu: "Bilo je spontano, postoji i snimak" 16:30 Vip 0
"TAJKUNI IM KUPUJU GLASOVE" Vesna Rivas raskrinkala rijaliti učesnice, pa progovorila o ulasku u Elitu 9! 15:55 Vip 0
UKRAJINKA PROGOVORILA O DEVOJCI Pitali je za aferu sa ženom, ona imala da kaže samo jedno! 09:55 Vip 0
"NISI PODOBNA DA BUDEŠ MAJKA JER SI NARKOMANKA" Nikad veća svađa Aneli i Asmina u uživo programu! 08:35 Vip 0
"KOLIKO SI DUGO IGRALA OKO ŠIPKE?" Milan Milošević raskrinkao Aneli Ahmić, pokazao i fotografije, sve se jasno vidi (FOTO) 07:55 Vip 0
"NIJE ME ZVAO OD KADA JE DOBIO 100.000 EVRA" Gastozov otac žestoko o sinu: "Ne znam od čega je toliko umoran..." 11:45 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA MIĆE I ANĐELE U UŽIVO PROGRAMU Video njene snimke, pa je osudio nikad strašnije: "Prodala si se za 50.000!" 11:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0