''JOŠ JE OGORČENA NA NJEGA'' Teodora Delić oplela po Gastozu i Anđeli, spomenula odnos Bebice i njene majke 18:40 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ U ELITI 9? Bivši robijaš objavio fotku sa Pinka, pokrenuo mnoge sumnje (FOTO) 17:41 Vip 1
PREKINUTA EMISIJA NA PINKU! Voditeljka gledala u čudu, ne može da veruje šta su uneli u studio! 13:55 Vip 0
"PROBLEME SMO IMALI SAMO ZBOG ŽENA" Beogradski taksista se javio u program uživo, pa otkrio zbog koje učesnice rijalitija odbijaju pozive i ne dolaze na adresu! 11:40 Vip 0
HAOS U STUDIJU PINKA Brutalan okršaj gledala cela nacija, voditeljka nije znala šta je snašlo (VIDEO) 10:05 Vip 0
VODITELJ PRIZNAO DA JE BIO INTIMAN SA ENOM ČOLIĆ Skandalozna afera trese Pink, ovaj pevač bio pored njih 23:03 Vip 0
"MAJKA ZLATA MI JE NA PRVOM MESTU, A ENA..." Jovan Pejić Peja konačno otkrio da li se posle rijalitija viđa sa Enom Čolić: "Zabolelo me je samo jedno" 19:24 Vip 0
KAČAVENDA I GASTOZ ZARATILI ZA VREME REKLAMA Obezbeđenje nema mira ni nakon završetka Elite! 17:40 Vip 0
"PIJANI I DROGIRANI" Kačavenda zbog gledateljke doživela kolaps, Gastoz napustio emisiju! (VIDEO) 17:20 Vip 0
NOVE KOREKCIJE NA LICU SU TU! Anđela Đuričić izašla sa 50.000 evra iz kuće, pa odmah otišla kod plastičara i dala ogromnu sumu novca 08:00 Vip 0
ENA ČOLIĆ PRIZNALA GREŠKU! Gorka ispovest nakon Elite, u sve umešana Aneli, ovo niko nije očekivao 21:40 Vip 0
KORDA IMA NOVU DEVOJKU! Nakon izlaska iz Elite i zabrane prilaska Ani Nikolić procurio strastveni snimak (VIDEO) 20:45 Vip 0
NIKO NIJE OČEKIVAO OVO! Pogledajte šta su Anđela i Karić radili tokom reklama misleći da ih niko ne gleda (VIDEO) 18:30 Vip 0
SUDAR TITANA! Večeras kod Ane Radulović stižu dva favorita koja su se u Eliti svađala do iznemoglosti (FOTO) 17:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0