JORGAN PAO, A RIJALITI PLANUO! Aneli Ahmić ponovo bez donjeg veša pred kamerama, sevnula zadnjica (FOTO) 18:20 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ IZLAZI KAO GUBITNIK Javno moli podršku za jedno, umešao se i Gastoz: "Voleo bih..." 15:00 Vip 0
CIFROM ZAPREPASTILA SVE Evo koliko je honorar Ene Čolić, javno otkrila koliko novca je uzela tokom Elite 8 14:15 Vip 0
VELIKI ŠEF NALOŽIO UČESNICIMA DA SE HITNO ISELE IZ KUĆE! Velika promena pred finale, ovome se nisu nadali! 12:20 Vip 0
KO ĆE BITI POBEDNIK ELITE 8? Sve je u rukama gledalaca, a evo kako možete glasati za svog favorita 11:45 Vip 0
UKRAJINKA IMA NAJVEĆE ŠANSE ZA POBEDU U ELITI? O onome što je Sofi Tkačenko učinila tek će se pričati, nacija ostala u suzama (FOTO) 10:45 Vip 0
OVAKO IZGLEDA KUĆA ANĐELE ĐURIČIĆ! Vila opasana visokim zidinama, na vrhu lavovi, ovakvu nema skoro niko od učesnika! 10:25 Vip 0
JEZIVE SCENE U ELITI U cik zore nastao haos, učesnica doživela nervni slom, lomi sve oko sebe! 07:35 Vip 0
UKRAJINKA VIŠE NE ĆUTI Odbrusila Anđeli na prozivke da je pustila jezik, pa je posvađala sa Karićem! (VIDEO) 21:40 Vip 1
"BILA JE SA ČOVEKOM..." Mensur zapenio na spomen Anđele Đuričić, urnisao zemljakinju tri dana pred veliko finale! 21:20 Vip 4
NAKON MONSTRUOZNIH UVREDA OGLASILA SE IVANA NIKOLIĆ Jasno stavila do znanja da su za Kordu njihova vrata zatvorena! 21:00 Vip 0
3 DANA PRED KRAJ OSTAO BEZ HONORARA Gastoz u Elitu ušao za ogromnu sumu, a zbog jedne greške je ostao bez svega 14:20 Vip 0
"SPONZORUŠO, MRTVA SI ZA MENE" Gastoz dokrajčio Anđelu, uputio joj teške reči: "Bolesnici mi nisu potrebni" 13:40 Vip 0
RASKINULI ANELI I LUKA Pale teške reči i prozivke, napravili lom u spavaćoj sobi, obezbeđenje u pripravnosti 09:55 Vip 0
ON JE SINOĆ IZBAČEN IZ ELITE Nakon izlaska otkrio tajne o ljubavnici: "Osećam se oslobođeno" 09:00 Vip 0
KARAMBOL U ELITI, SVI SE PLAŠE DA ĆE BITI DISKVALIFIKOVAN PRED FINALE Obezbeđenje hitno uletelo u Belu kuću, odzvanjaju urlici (VIDEO) 07:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26