DA LI ĆE ANĐELA I GASTOZ IZ RIJALITIJA IZAĆI KAO PAR? Evo kako su proveli poslednju noć u Eliti (VIDEO) 12:55 Vip 0
EVO ZAŠTO NAROD TOLIKO PODRŽAVA UKRAJINKU Sofi Tkačenko je jedan od glavnih favorita, u žižu interesovanja došla zbog nje! 11:15 Vip 0
LEPI MIĆA SE POVLAČI SE IZ RIJALITIJA? Sve glasnija priča o njegovom odlasku, evo o čemu se radi! 10:20 Vip 0
POTRESNE SCENE NAKON IZBACIVANJA! Jecaji i suze, ovako je protekao prvi susret Dragane Stojančević sa majkom (VIDEO) 10:00 Vip 0
VEČERAS JE FINALE ELITE 8 Sve što treba da znate, kada počinje, kako da glasate za favorita, a ovo je glavna nagrada! 09:40 Vip 1
ZLOUPOTREBIO JE NJU KAKO BI DEVOJKU DOVEO DO PRVOG MESTA? Lepi Mića raskrinkao cimera: "On je najveći prevarant u istoriji rijalitija" 09:10 Vip 0
ZLATA I PEJA PONOVO ZAJEDNO? Voditelj progovorio nakon toliko godina, pa otkrio koju ženu sanja noćima 20:49 Vip 0
NEVIĐEN HAOS PRED KRAJ ELITE! Marko i Lepi Mića na ivici tuče, obezbeđenje reagovalo, čeka se hitna odluka Velikog šefa! 18:55 Vip 0
RIJALITI PREVARE! Ona je abortirala ljubavnikovo dete, on platio ženi 130.000 evra zbog afere 18:15 Vip 0
PRED SAM KRAJ ELITE 8 OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA Razotkriven najpoznatiji rijaliti učesnik 17:55 Vip 0
"OTAC ME JE TUKAO RĐAVIM REKETOM" Učesnik Elite šokirao javnost, spreman da raskrinka celu porodicu 17:32 Vip 0
24 SATA PRED FINALE ELITE 8, PRODUKCIJA DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU Takmičarima neće biti svejedno, evo šta ih čeka posle svega 15:45 Vip 0
NI ANĐELA, NI GASTOZ, EVO KO JE FAVORIT ZA POBEDU ELITE 8 Neočekivani preokret dan pred finale! 08:20 Vip 0
ŠOK U RIJALITIJU! Uroš misli da je Zara iz Novog Pazara, a Ena nema pojma ko je izmislio Ajfon! 00:00 Vip 0
"MAJKA JE OTVORILA JAVNU KUĆU KADA SAM..." Stravična ispovest učesnice Elite, evo šta je bila primorana da radi: "Završila sam kao..." 23:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26