Scandal!Alo/D.S. STRUČNA POMOĆ JOJ JE BILA NEOPHODNA Đole Đogani priznao da je vodio Vesnu na psihoterapiju 16:08 Vip 0
Pink/Alo/I.G. ĐOLE ĐOGANI PRIZNAO KO JE KRIV ZA RAZVOD Išao je redovno kod psihijatra, a ovo mu je bio najteži trenutak u životu 15:58 Vip 1
Alo.rs/D. I. ĆUTALA 15 GODINA Vesna Đogani konačno progovorila o psihičkom problemu: Nisam znala šta ću sa sinom! 13:29 Vip 1
Novosti/Alo/Đ.M. ISTOVARALI SU ĐUBRE NA MOJA LEĐA Vesna Đogani prvi put otkrila sve o brutalnim porukama koje je dobijala nakon Đoletovog skandala! 07:37 Vip 1
Alo/Đ.M. ŽIVOT I SCENA! Đole Đogani snima dokumentarac o životu i karijeri, a u njemu će se nalaziti i brojne zvezde sa domaće javne scene (FOTO) 14:57 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. NE PERE SUDOVE, VISI NA TIK TOKU Đole Đogani otkrio detalje života sa Vesnom: Kritikovao sam je zbog onoga što radi! 21:04 Vip 0
IDJTV/Alo/D.S. KAD JOJ TO KAŽEM, SAMO SE NAPRAVI LUDA Đole i Vesna Đogani otkrili šta ih najviše nervira kod bračnog partnera 22:39 Vip 0
Alo.rs/D. I. VESNA ĐOGANI GREŠKOM POKAZALA DOJKU Obavestila naciju da se probudila, pa se bunovna uslikala u nepristojnom izdanju! 12:27 Vip 0
Telegraf/Alo/D.S. NISAM SELEKTOR, AL MOGU DA POMOGNEM! Đole Đogani ubeđen da Srbija može da osvoji zlato iz brejkdensa na sledećoj Olimpijadi! 15:05 Vip 0
Alo/ N.D ĐOGANI IMA 61 GODINU I TRBUŠNJAKE KAO MLADIĆ Vesna krišom snimala Đoleta, a mnoge je iznenadio ovaj detalj! 20:16 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NISMO VIDELI MIJU! Vesna i Đole Đogani progovorili o odnosu sa Lunom i Gagijem, konačno priznali kako stoje stvari u porodici 11:30 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MORAŠ STALNO DA ME SNIMAS! Đole odbrusio Vesni nakon što ga je ona uhvatila u nezgodnom trenutku, denseru bilo neprijatno 12:55 Vip 0
Alo/M.G. FOTKA IZ KUPATILA OTKRILA PREVIŠE Vesna slikala golišavog Đoleta, ali nije razmišljala o svom odrazu u ogledalu, javnost u šoku (FOTO) 15:05 Vip 1
Alo/Kurir/M.G. Ćerka Đoleta Đoganija u emisiji komentarisala njegovu preljubu, Silvija celoj naciji rekla šta misli, a onda se uključila Slađa Delibašić 17:30 Vip 0
Alo/T.Đ ĆERKA ĐOLETA ĐOGANIJA SE SKINULA Silvija pokazala svoje telo odmah nakon masaže, iz ovog ugla se sve vidi! (FOTO) 21:08 Vip 0
SA GAGIJEM SAM SVE VREME NA VEZI! Oglasio se i Đole Đogani nakon vesti o porođaju, Lunin stric jedva čeka da vidi bebu! 15:41 Vip 0
Alo NE VERUJEM MU SLEPO! Vesna ni nakon mesec dana ne može da se smiri, skandal je definitivno poljuljao brak nje i Đoleta, a sada je iskreno progovorila o svemu! (VIDEO) 20:00 Vip 0
PulsOnline/Alo/Đ.M. MORALA HITNO DA SE OGLASI! Problemi u domu Đoganijevih, Vesna na ivici suza objasnila o čemu je reč 09:53 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46