"KAD BI MANJE LAGALA I MANJE BILA ZLA..." Asmin nakon Stanije brutalno udario na Aneli Ahmić i ponizio je kao nikada do sada! 22:38 Vip 0
"ZAUVEK ĆU JOJ BITI RAK RANA" Stanija Dobrojević van sebe zbog Aneli Ahmić, obrušila se na nju: "Pomirila bi se sa Asminom samo da pucne prstima" 18:15 Vip 0
"SPREMIO SAM JOJ NEŠTO..." Novi haos u domu Ahmić, Aneli ne može ni da nasluti kakva drama se odvija 23:20 Vip 0
"MLADI MOMCI NEKA PAZE KOME PRAVE DECU" Asmin nikad brutalnije isponižavao Aneli, haos u najavi 19:20 Vip 0
"PONADALA SE" Asmin se hitno oglasio nakon što je Aneli likovala zbog njegovog raskida sa Stanijom, otkrio šok detalje! 17:20 Vip 0
"PUNI JE KO STIGNE" Asmin Durdžić nikad brutalniji nakon Anelinih vrelih akcija sa Lukom, ne može da dođe sebi 23:40 Vip 0
"LAGAO ME JE..." Stanija Dobrojević s knedlom u grlu o raskidu sa Asminom Durdžićem, ovo ne može da mu oprosti nikako 19:45 Vip 0
"OVO JE STRAŠNO ŠTO TRENUTNO PROLAZIM" Stanija Dobrojević ne može više da ćuti o raskidu sa Asminom, otkrila šokantne detalje! 23:20 Vip 0
"ŽELIM MU DA RADI SVE TO I DA NE OSTANEMO ZAJEDNO" Stanija šokirala priznanjem o Asminu, otkrila nove detalje iz njihovog odnosa! 00:20 Vip 0
PREKINULA ĆUTNJU! Stanija progovorila o primirju sa Asminom Durdžićem: ''Svako nosi svoj krst'' 21:20 Vip 0
ASMIN NE ODUSTAJE OD STANIJE Durdžić otkrio nove detalje, pa priznao da je izgubio kompas! 22:00 Vip 0
"ONA SE POMIRI SA SVAKIM KO JOJ PSUJE MAMU I DETE, NJU TO LOŽI" Šokantno Asminovo oglašavanje o odnosu Aneli i Đedovića! 23:50 Vip 0
"SRAMOTA ME JE SA KIM IMAM DETE" Asmin otkrio da je Lepi Mića mogao da bude sa Aneli, zgrožen njenim ponašanjem! 10:40 Vip 0
STANIJA UHVAĆENA SA OVIM PEVAČEM NAKON RASKIDA SA ASMINOM! Objavljena privatna fotka, Asminu neće biti dobro! 21:15 Vip 0
"BACILA MI JE NEKE MAGIJE, POLUDEO SAM OD TOG TRENUTKA" Asmin krivi Aneli i njenu majku zbog kolapsa sa Stanijom, tvrdi da su one krive za sve! 16:15 Vip 0
NJEN POTEZ NAKON RASKIDA SVI KOMENTARIŠU! Evo sa kim je u avionu Stanija Dobrojević nakon što je završila odnos sa Asminom 14:55 Vip 0
"NIJE NAVIKLA DA MUŠKARAC IMA STAV!" Asmin progovorio o raskidu sa Stanijom, sad je sve jasno! 19:02 Vip 0
"MISLILA JE DA ĆU BITI VIBER TATA" Asmin bez milosti urnisao Aneli: "Siguran sam da se ćerka stidi majke koju pune svaki dan na televiziji kao papriku" 23:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30