NEPRIJATAN SUSRET DUŠICE I ASMINA U STUDIJU! Durdžić stigao na suočavanje, a ovaj detalj svi su primetili! 22:55 Vip 0
STANIJA SAZNALA ZA SUOČAVANJE ASMINA I ANELI! Preplakala celu noć, starleta van sebe, evo čega se plaši! 21:43 Vip 0
STANIJA NE ZNA DA SE ASMIN SUOČAVA SA ANELI! Durdžić krije sve od starlete, a evo gde se ona trenutno nalazi, napraviće haos! 20:15 Vip 0
CEO BALKAN ČEKA SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Njena sestra mu je javno obratila, skandal dobija novi epilog, nije mogla da prećuti! 17:00 Vip 0
ASMIN JAVNO ZAPRETIO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ Skandal pred suočavanje sa Aneli, pristao, pa najavio ovu mogućnost! 10:30 Vip 0
VEČERAS JAVNO SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Ovo je čekala cela nacija, Durdžić hitno stiže u Šimanovce! 07:55 Vip 0
ANELI TRAŽILA KILOGRAM BELOG Isplivao skandalozan snimak, Asmina ucenjivala za ogromnu količinu novca! 17:30 Vip 0
KAKO BIH VOLELA DO DOĐE Aneli Ahmić doziva Asmina Durdžića da uđe u Elitu: "Da se suočimo oči u oči" 22:20 Vip 0
ANELI SAZNALA ŠOK INFORMACIJE O ASMINU Dušica joj otkrila sve u programu uživo, ona zahtevala samo jedno! 13:10 Vip 0
STANIJA IŠAMARALA ASMINA! Haos na Pinku, otkriveni detalji svađe između starlete i Durdžića 08:30 Vip 0
PLAŠILA SAM SE DA ĆE SE POMIRITI SA ANELI Stanija brutalno o odnosu Asmina i Ahmićeve: "Odseo je u hotelu, ja sam bila na psihičkom oporavku" 10:45 Vip 0
"EVO KAKO ANELI ŠIRI NOGE" Asmin pokazao eksplicitnu fotografiju na Pinku, u programu uživo nastao haos, voditelj hitno reagovao! 10:55 Vip 0
RAZBILA MI JE GLAVU FLAŠOM, JER JOJ NISAM DAO DA KORISTI NARKOTIKE! Asmin Durdžić otkrio sve o životu sa Aneli, ovo je njegova strana priče! 08:55 Vip 0
ASMIN DURŽIĆ POSLAO CVEĆE LUNI ĐOGANI Marko mu se odmah obratio: Javno podelio prepisku, Đoganijeva se pravdala Staniji 17:45 Vip 0
ŽELIM DA SE ASMIN ODREKNE ĆERKE Aneli Ahmić konačno priznala, ovo joj je namera od samog početka, evo šta planira 15:50 Vip 0
ANELI ZAHTEVA OD ASMINA SAMO JEDNO! Spremna da ćerki promeni prezime: Želim da se odrekne deteta! 08:10 Vip 0
SITIN MUŽ PRIZNAO NASILJE U PORODICI: Uhvatio sam je za uši, podigao sa zemlje, pramen njene kose mi je ostao u ruci 11:03 Vip 0
SITA AHMIĆ PREVARILA MUŽA, A ON JOJ SLOMIO TELEFON Isplivale šok tvrdnje, Asmin na sve načine pokušava da dođe do njega samo iz jednog razloga! 22:05 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46