EVO GDE JE MIONA OTIŠLA NAKON FINALA Porodica joj postavila ultimatum, ona donela konačnu odluku 09:45 Vip 0
HAOS I VAN STUDIJA U ŠIMANOVCIMA! Miona se ispred svih svađa sa porodicom, majka zapenila od besa 03:42 Vip 0
MIONU MAJKA NE ŽELI NI DA ZAGRLI! Trese se, svađa pred kamerama, otac zapenio od besa: "Vodim te kući!" 02:48 Vip 0
MIONA POSLALA KAČAVENDU KUĆI! Jovanovićeva šokirana, muk za stolom, Ivan Marinković zanemeo 01:50 Vip 0
ŠA SE BRUTALNO SVAĐA SA MIONINOM PORODICOM! Ustali majka, otac i brat, drama se nastavlja: "Ima masnice, maltretirao si je!" 00:22 Vip 0
SAMO ONA SE POJAVILA OD MIONINE PORODICE! Odmah se sprijateljila sa ovim rijaliti učesnikom, sprema Ša haos 21:10 Vip 0
SKANDALI KOJI SU OBELEŽILI ELITU 7 Glavni favorit izašao u martu, ova učesnica javno prevarila muža! 20:28 Vip 0
MIONA OSTALA BEZ HALJINE ZA SUPERFINALE! Ša ne zna kako da joj pomogne, Jovanovićeva moli i preklinjeć, najbliži je ostavili na cedilu! 19:26 Vip 0
PEVAČICA URNISALA MIONU I ŠA: Navela niz argumenata:„Ša će ispasti opet kreten, Miona je nadobudna, bezobrazne i umišljena" 18:05 Vip 0
MIONA I STANISLAV IMAJU PLAN NAKON ELITE! Otkriveno sve što su do sada krili, Maja pobesnela, Krofak potvrdio sve! 17:00 Vip 0
DRAMA U ELITI PRED SUPERFINALE Učesnica javno preti cimerki, evo šta je čeka kada izađe iz rijalitija! 15:10 Vip 0
"MIONA OD ŠA VEĆ PRAVI KUĆNU POMOĆNICU!" Potez Jovanovićeve nasmejao region, evo šta mu je izgovorila, čeka ga pakao! 14:45 Vip 0
STANISLAV BIRAO IZMEĐU MAJE I MIONE! Krofak šokirao odgovorom, usudio se da ovo javno izgovori! 13:15 Vip 0
ŠOK OBJAVA MAJKE MIONE JOVANOVIĆ! Cela javnost bruji o njenom potezu, ovo niko nije očekivao! 16:55 Vip 0
BLAM VEKA MIONE JOVANOVIĆ U ELITI! Nije znala da izračuna godište i godine svog oca, voditelj u šoku 14:36 Vip 0
ŠA NASRNUO NA MIONU, ONA MU BRUTALNO UZVRATILA! Kamere zabeležile strašan trenutak u Eliti, skandal dobija novi epilog! 12:41 Vip 0
NAJVIŠE JE VOLEO POKOJNU DEVOJKU, PA MENE! Velika ispovest Mione Jovanović, priznala strašne stvari, šok obrt pred sam kraj! 11:05 Vip 0
AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! 20:50 Vip 0
MONSTRUM SI, NIJE MI DOBRO! Jecaji Nenada Aleksića odzvanjaju Elitom, jezive scene usred dana! 16:35 Vip 0
POJAVIO SE SNIMAK VRELE AKCIJE MIONE I ŠA Reper ne može da se obuzda, pribio je uz sebe, ona mu zabranila jednu stvar! 11:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0