NIKO ME NIJE ISPRATIO IZ KUĆE Miona otkrila nepoznate detalje sukoba sa roditeljima, njena majka uradila nešto potpuno neočekivano nakon svađe 07:20 Vip 0
"MIONA JE NADOBUDNA, BEZOBRAZNA I UMIŠLJENA" Pevačica raskrinkala Nenada i Jovanovićevu, nije birala reči: Ša će ispasti opet kreten! 20:13 Vip 0
STANISLAV U UŽIVO PROGRAMU ŠOKIRAO SVE! Krofak se javno izvinio Mioni Jovanović, o ovome bruji region! 19:32 Vip 0
VODITELJ PINKA SE LJUBIO SA MIONOM JOVANOVIĆ! Priznao sve javno, a onda izustio ovo: Ša će me blokirati, ali ga gotivim, lud je! 17:08 Vip 0
BLOKIRAN ULAZ U MIONINU KUĆU Potpuni haos na porodičnom imanju u Kragujevcu, ovo su svi detalji 13:30 Vip 0
MIONA ZVANIČNO NAPUSTILA PORODIČNU KUĆU Nakon svađe otišla iz Kragujevca, otkriveno gde se sada nalazi 12:40 Vip 0
STANISLAV OTKRIO ŠTA MU JE MIONA URADILA NAKON ELITE Bolno obraćanje u emisiji uživo, ovakvog ga nikada niste videli 08:45 Vip 0
"GDE SE SASTAVI SA NJIM" Komšije Mione Jovanović žestoko oplele po reperu, bez dlake na jeziku obelodanile sve! 22:05 Vip 0
"MAMA ME JE BLOKIRALA" Miona u ozbiljnom sukobu sa porodicom zbog veze sa reperom: Zaklela sam se da me Ša nikada nije udario... 16:40 Vip 0
"ONI BI NAJVIŠE VOLELI DA NAĐEM FINOG GOSPODINA" Miona priznala sve o svađi sa roditeljima: Razočarali su me, terali su me da... 15:40 Vip 1
OVAKO JE PROTEKAO MIONIN SUSRET SA RODITELJIMA NAKON JAVNE SVAĐE Priznala šta je morala da gleda, ovako su pokušali da je odvrate od Ša! 13:15 Vip 0
U OVU KUĆU MIONA JOVANOVIĆ NE ŽELI DA SE VRAĆA! Sa bakom ne priča još uvek, posvađala se sa roditeljima i uzela stvari! 20:30 Vip 2
OVO SU SVE NESREĆNE LJUBAVI NENADA ALEKSIĆA ŠA! Prva devojka mu se udavila, Ivanu i Vanju prevario na televiziji, a ona je pokupila stvari i otišla 19:05 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MIONE JOVANOVIĆ! Javno obelodanila detalje drame sa roditeljima: Uzela sam svoje stvari, razočarani su i povređeni! 18:46 Vip 0
MIONA OTIŠLA KOD RODITELJA! Nakon svađe stigla u Kragujevac, Ša otkrio sve detalje: Za sada je takva situacija! 14:55 Vip 0
"ŠA NASTAVIO DA RADI ISTO ŠTO I U ELITI" Reper viđen nakon finala na ovom mestu, otkriveno i gde je Miona! 12:05 Vip 0
MIONI JOVANOVIĆ PRETE SMRĆU? Nakon svađe sa roditeljima naišla na ogroman problem, stižu joj jezive poruke! 10:40 Vip 0
OGLASIO SE NENAD ALEKSIĆ! Ša otkrio kako je proveo noć sa Mionom, pa priznao: Danas ću je voziti kod roditelja, ono je bila jeftina manipulacija! 16:50 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ ŠA SLOMLJEN ZBOG UBISTVA Saznao za tragičnu vest, ne može da dođe sebi, potpuno izbezumljen! 14:05 Vip 0
OGLASIO SE ŠA NAKON HAOSA SA MIONINIM RODITELJIMA Objavio njihovu zajedničku fotografiju, svi su primetili ovaj detalj 13:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21