NAŠA VODITELJKA SAZNALA ŠOK ISTINU O MUŽU Godinama ga je krila od javnosti, više ne želi da ćuti o njemu, otkrila sve o burnoj prošlosti 09:40 Vip 0
SUPRUGA I DETE SAHRANILA, PA OBOLELA OD TEŠKE BOLESTI! Pevačica nakon borbe promenila život iz korena, a evo čime se danas bavi 08:50 Vip 0
''POŠTO SAM U KLIMAKSU...'' Nekadašnja voditeljka i njen suprug godinama spavaju u odvojenim sobama, ovo nije mogla da trpi 20:40 Vip 0
NAŠA VODITELJKA ZAVRŠILA U KREVETU SA KOLEGOM Izbio skandal neviđenih razmera, muž saznao sve: "Nije mogao da dođe sebi" 10:25 Vip 1
SUPRUGOVA REAKCIJA NA TRUDNOĆU ŠOKIRALA INTERNET Njegove reči su izazvale lavinu komentara na TikToku! (VIDEO) 20:20 Razonoda 0
PEVAČICU SUPRUG HOĆE DA IZBACI NA ULICU SA BEBOM Prolazi kroz pakao, tvrdi da ju je pokrao i nastavio da se drogira! 15:35 Vip 0
BIVŠI VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, A SADA UŽIVA NA MEDENOM MESECU SA MUŽEM Glumica pronašla sreću nakon traume koju je preživela! 07:00 Vip 0
VODITELJKI RTS IZNENADA UMRO SUPRUG Nije mogla da gleda kako ga dovoze u kovčegu: Bio je potpuno zdrav! 07:20 Vip 0
NAŠA PEVAČICA (45) JE ZAVELA OVOG FRAJERA! Upoznali se preko društvene mreže, rodila mu je ćerku, a zbog ovoga ne želi da se uda za njega 22:25 Vip 0
SUPRUG ANICE DOBRE JE BIZNISMEN! Ludo se vole tri decenije, bio je najbolji prijatelj pokojnog Džeja Ramadanovskog 19:00 Vip 0
NAŠA PEVAČICA SE UDALA ZA TURČINA I NESTALA Tvrdilo se da joj je biznismen promenio život iz korena, a istina je sušta suprotnost! 18:25 Vip 0
OVO JE 18 GODINA STARIJI SUPRUG VODITELJKE RTS! Bio joj profesor na fakultetu, bavi se ozbiljnim poslom i krije se od javnosti 08:20 Vip 0
BURAN LJUBAVNI ŽIVOT ALEKSANDRE RADOVIĆ Bivšeg ostavila mesec dana nakon porođaja, on smuvao Jovanu Joksimović! 15:03 Vip 0
ŠOK OBRT O RAZVODU KARLEUŠE Konačno otkrivena prava istina, nije više mogla da ćuti, javno otkrila detalje! 11:40 Vip 0
VODITELJKA DNEVNIKA DANAS IMA HOTEL NA MORU! Ovaj moćnik je njen suprug, u javnosti se ne pojavljuje! 07:20 Vip 0
OVAJ ČOVEK JE PARTNER ANE KORAĆ Starleta ga krila od javnosti, sada ponosno pokazala oca svog deteta 15:00 Vip 0
NAŠU PEVAČICU MUŽ KIDNAPOVAO I ODVEO U ŠUMU Planirao je da ubije i sebe i nju, otkriveni jezivi detalji iz braka 22:25 Vip 0
MUŽ SERENE VILIJAMS TEŠKO BOLESTAN? 10 skrivenih simptoma bolesti koju prenosi opasna bakterija, a ima je na svakom koraku 11:05
"SUPRUG ME JE PREVARIO SA MOJOM ROĐENOM SESTROM" Rijaliti učesnica saznala šok detalje, sve ispričala javno, nastao muk u studiju! 08:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46