PEVAČICA UHVATILA MUŽA U PREVARI Imao je više ljubavnica, otkrila šok detalje: "Jednu sam motkom udarala" 12:40 Vip 0
VODITELJKA RTS PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Muž ju je ostavio sa dvoje male dece kada joj je bilo najteže! 08:10 Vip 0
"SMRŠAO JE 40 KILOGRAMA, BORIMO SE..." Pevačica progovorila o zdravstvenom stanju supruga: "Mnogo mi je žao" 22:00 Vip 0
U BRAKU SU, A MUŽ JOJ SPAVA SA MILICOM U DRUGOJ SOBI Voditeljka otkrila intimne detalje iz braka, ne smeta joj: "Odluku smo doneli spontano" 08:35 Vip 0
"GOSPOĐO, IMALA SAM INTIMNE ODNOSE SA VAŠIM MUŽEM" Poznatoj Srpkinji prišla ljubavnica njenog supruga, usledio šok! 12:45 Vip 0
PEVAČICA UHVATILA MUŽA U PREVARI Imao je više ljubavnica, otkrila šok detalje: "Jednu sam motkom udarala" 15:20 Vip 0
"BILA SAM MNOGO TEŠKA, DOBRO SAM SE I UDALA" Muž Sanje Kužet godinama pokušavao da je osvoji! 18:10 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNI MUŽ MARIJE PETRONIJEVIĆ Krila ga je od očiju javnosti, a pre deset godina svi su brujali o njegovom potezu! 14:43 Vip 0
PEVAČICA UHVATILA MUŽA U PREVARI Imao je više ljubavnica, otkrila šok detalje: "Jednu sam motkom udarala" 12:30 Vip 0
KAO DA JE NAGOVESTILA SKANDAL SA SUPRUGOM Bivša misica se ovako oglasila pre nego je završila u policiji 17:00 Vip 0
"ODVRATNI GAD, RAZBILA BIH MI GLAVU BETONSKIM BLOKOM" Trudna voditeljka šokirala detaljima o razvodu, ovo je presudno! 16:40 Vip 0
VODITELJKA GODINAMA NE SPAVA SA MUŽEM Ovo nikako nije mogla da trpi, priznala nakon toliko godina: "Jezivo je" 16:20 Vip 0
PEVAČICA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU Pretrpela stravično nasilje od muža, objavljena fotografija iz bolnice! 10:40 Vip 0
BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE KO JE SUPRUG VODITELJKE DNEVNIKA RTS Jako je uticajan i cenjen, godinama ga je skrivala od svih! 14:30 Vip 0
NAŠU PEVAČICU SUPRUG POKUŠAO DA UBIJE Prošla kroz agoniju, opisala stravične scene: Bila sam sigurna da se neće zaustaviti! 15:45 Vip 0
UMRO MUŽ POZNATE PEVAČICE Ceo život ga je krila kao zmija noge, za njega se udala sa 20 godina 08:40 Vip 0
KO JE MISTERIOZNI MUŽ VANJE MIJATOVIĆ? Razvode se nakon dve i po godine, pevačica tek kasnije saznala šta joj je radio! 10:19 Vip 0
VODITELJKI RTS IZNENADA UMRO SUPRUG Nije mogla da gleda kako ga dovoze u kovčegu: "Bio je potpuno zdrav" 15:00 Vip 0
NIKO NIJE NI SLUTIO DA IM JE OVAKVO STANJE U DOMU Jelena Bin Drai otkrila šokantnu istinu o suprugu, razvezala jezik i ispričala sve pikanterije! 11:30 Vip 0
NOVA ŠOK SAZNANJA O UBISTVU ANE KNEŽEVIĆ! UMEŠAN I BRAT?! Sveska bivšeg supruga ubijene LEDI KRV U ŽILAMA, evo šta su pronašli istražitelji (FOTO) 20:41 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46