Alo/Đ.M/N.S. ĐANI PUSTIO GLAS I NAPRAVIO HAOS Kaća đuska bez prestanka, pevač hitovima digao celu salu na noge, ustale i njegove kolege (VIDEO) 22:51 Vip 0
Alo/Đ.M. ĐANI KRSTIO UNUKA Folker nikad raspoloženiji, delio bakšiš na sve strane, a ovako su izgledali Trajkovići na intimnoj ceremoniji (FOTO) 21:21 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. CRKLA SAM KADA SAM ČULA ZA SLAĐU Zlata Petrović danima plakala kada je čula da je Đanijeva supruga bolesna 17:35 Vip 0
Alo/A.J. KUPUJE GROBNO MESTO Nikad iskreniji intervju Zlate Petrović, spomenula testament i otkrila koliko će joj biti devizna penzija 16:30 Vip 0
Republika/Alo/A.J. TAKI DAO ĐANIJU 5.000 EVRA Majin otac se provodio sa Aleksandrom Subotić i njenim mužem, a ovaj njegov potez se prepričava 07:51 Vip 0
Svet/Alo/ N.D. KOLIKO KOŠTAŠ POSLE TEZGE? Goca Božinovska otkrila da je imala nepristojne ponude, pa progovorila o elitnoj prostituciji 18:53 Vip 0
Republika/Alo/J.J. ĐANI OTVORIO VRATA SVOGA DOMA Slađa progovorila o zdravlju, pa otkrili šta im donosi najveći hrišćanski praznik 12:51 Vip 2
Alo/A.M. NOVČANICE SAMO LETE Đani je sa pratiocima podelio delić atmosfere ludog provoda, a ovog pevača je okitio velikim bakšišom (FOTO) 16:35 Vip 0
Alo/J.J. TRAJKOVIĆI NE MOGU DA SAKRIJU SREĆU Prve slike sa proslave rođenja Đanijevog unuka (FOTO) 21:20 Vip 0
Pink/Alo/K.G. PORAĐA SE ĐANIJEVA SNAJKA Folkerov mlađi sin Marko postaće otac po prvi put 11:45 Vip 0
Alo/A.M. LJUBIČASTE SAMO PLJUŠTALE Đani i Jana ispunjavali muzičke želje, gosti u transu, zapalili atmosferu na romskoj svadbi (FOTO) 17:30 Vip 0
Blic/Alo/K.G. ĐANI SPREMA FEŠTU ZA SVADBU SINA MILOŠA Biće 500 zvanica, a ovom pevaču su sve oprostili i biće glavni gost! 10:34 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. SVE OD BAKŠIŠA! Đani i Slađa za vikendicu pukli 250.000 evra, a evo u kakvom luksuzu od 460.000 evra na Beogradu na vodi žive! (FOTO) 15:50 Vip 2
Blic/Alo/Đ.M. OTKRIVENA ĐANIJEVA LUKS VILA! Čuva je obezbeđenje na ovoj lokaciji, a pevač je iskeširao basnoslovnu svotu novca za nju! 09:58 Vip 1
Alo/M.Č. TETOVAŽE SINOVA LJUBIO SAM UMESTO IKONA! Đani ispričao anegdotu iz svog života i zaprepastio javnost! 07:30 Vip 0
Pink/Alo/K.G. ĐANIJEVA SLAĐA NA PROSLAVU ROĐENDANA MILANA MILOŠEVIĆA DOŠLA BEZ NJEGA! Otkrila da se sprema veliko slavlje u njihovoj porodici, ali i zašto je večeras bez pratnje! 23:00 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. ĐANI PROGOVORIO O SLAĐINOM ZDRAVSTVENOM STANJU NAKON OPERACIJE Dijagnoza je bila zastrašujuća, a pevač otkriva kako je sada njegova supruga 17:00 Vip 0
Alo/A.M. ĐANI PRAVI SVADBU! Folker otkrio datum venčanja svog naslednika, a evo šta će se pre toga dogoditi! 21:45 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 13:59 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35