Alo/A.J. OVO JOŠ NISTE VIDELI! Đani za jedan refren pesme uzeo nekoliko desetina hiljada evra, stavljali mu novac u cipele (FOTO) 22:29 Vip 0
Alo/A.J. ĐANI I SLAĐA POSETILI PARIZ Odmah im se dogodio peh, javno se požalili: Otekli smo 16:00 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. CECA ZARADILA 197.000 EVRA OD PEVANJA Evo ko je od kolega prati, a Popović nije dobio ni dinar 21:00 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. DOJAVA O BOMBI PREKINULA JE ĐANIJEV NASTUP Oglasila se Slađa Trajković i otkrila kako je reagovala na vest o evakuaciji 10:09 Vip 0
Alo/N.S. DRAMA NA KONCERTU ĐANIJA Hitno prekinut nastup, publika odmah evakuisana (VIDEO) 22:33 Vip 0
Alo! / O. K. BRUTALNO OPLEO PO NJIMA: Dragan Marinković uporedio Trajkoviće sa životinjama, Slađa mu žestoko odgovorila 07:00 Vip 1
Alo/N.D. "MUFLONI U SEZONI PARENJA" Maca isprozivao folkera i njegovu ženu, javnost u šoku (FOTO) 23:30 Vip 1
Alo/N.S. HIT NA ĐANIJEVOM ROĐENDANU Trajkovići slave, a poklon koji je stigao sa svećicama iznenadio je sve (FOTO) 20:24 Vip 0
Republika/Alo/N.S. DOBIO POKLON OD PORODICE ZA KOJIM JE POLUDEO SVET Đani je ostao zatečen gestom, a evo o čemu se radi (FOTO) 14:17 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. BANKROTIRAO SAM Đani otvorio dušu nakon svadbe sina, otkrio šta je rekao Seki Aleksić zbog njenog ponašanja, a evo i ko je prekinuo slavlje 14:55 Vip 0
Alo/O.K. EKSKLUZIVNO ZA ALO! Slađa Trajković se oglasila nakon Radulovićevih žestokih prozivki na Đanijev i njen račun 16:14 Vip 1
Alo/N.S. PEVAČ DOŽIVEO NEZGODU Radiša Trajković Đani bio je na odmoru sa porodicom, a onda se dogodilo ovo (FOTO) 11:17 Vip 1
Alo/A.M. NEKIMA TREBA ZABRANITI PRAVO NA DISANJE Laća šokirao, objavio Đanijevu i Slađinu fotografiju iz bazena i brutalno ih isprozivao (FOTO) 21:02 Vip 0
Alo/A.M. UHVATIO JE ZA ZADNJICU NASRED PLAŽE Đani dohvatio Slađu, pa je strastveno pribio uz sebe, društvene mreže gore zbog ovog postupka (FOTO) 19:59 Vip 2
Alo/N.S. IDEMO FAMILIJO! Đani se sa svojom porodicom ludo provodio u luskuznoj limuzini (FOTO) 20:35 Vip 0
ALOONLINE.ME/A.B. SREĆNO MLADENCIMA Kija Kockar poručila Đaniju i Slađi da joj ne treba pozivnica ni za svadbu drugog sina 20:48
Blic/ALo/N.S. NA ESTRADI SE DRUŽE SAMO KADA SE PLJUJU Kija Kockar oplela po svojim kolegama, a onda se osvrnula na Đanija: Nije me zvao, ja njega i dalje poštujem! 20:13 Vip 0
Alo/N.D. ĐANI BI ZA LOVU I GO PEVAO! Nakon što je pevač otimao bakšiš gostima, oglasio se njegov prijatelj 07:00 Vip 0
Blic/Alo/A.M. KRALJEVI BAKŠISA Ovo su poznate ličnosti koje za veče zarade stanove, automobile i hiljade evra, zavrteće vam se u glavi od cifara 18:07 Vip 0
Informer/Alo/A.M. ZNA DA BUDE DRZAK I BEZOBRAZAN Slađa Trajković se oglasila povodom hit snimka: Đani nije balavac 15:54 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02