DESIO SE STRAŠAN SUDAR, OVO NISAM DOŽIVEO U ŽIVOTU! Ivan Marinković se oglasio nakon stravične saobraćajke 20:40 Vip 2
PREVRNUT AUTO, ŽENA ZAGLAVLJENA Ivan Marinković svedok jezive saobraćajke, njegova žena van sebe 16:26 Vip 1
BIVŠI MUŽ PEVAČICE OPLEO PO MAJI Nije birao reči, pa otkrio kako će se tok rijalitija promeniti 21:04 Vip 0
PROVINCIJSKA PROSTITUTKA, BILA BI I SA MAGARETOM: Bivši zadrugar opleo po Aniti, ovim rečima je Stanojlovićevu doveo do stuba srama 15:00 Vip 0
ŠA PONIŽEN NIKAD GORE ZBOG VEZE SA MIONOM! Izgovorene javno brutalne reči na njegov račun, neće mu biti dobro 07:45 Vip 0
DOŠAO JE U SUD DA IGRA RIJALITI! Ana Ćurčić za Alo! otkrila šok detalje nakon suočavanja sa Ivanom Marinkovićem 11:20 Vip 0
UNIŠTIO SAM BIPOLARNU SA TRI PITANJA! Ivan Marinković žestoko izvređao Anu, spomenuo i njenu advokaticu, skandal! 10:42 Vip 1
POLICIJA ODVELA IVANA MARINKOVIĆA Vezali ga lisicama i u gaćama izveli iz kuće, nastala prava drama! 12:45 Vip 1
KO ZNA ŠTA SU SVE NAPRIČALI DETETU! Ivan Marinković besan kao ris, oglasio se za Alo! i žestoko udario na Mariju Kulić! 13:41 Vip 0
KRIVA ŠTO NEMAM NORMALAN ODNOS SA ĆERKOM! Ivan Marinković nastavlja da urniše Gocu Tržan, otpužio je za šokantne stvari 21:50 Vip 0
CRPE KORIST JEDNI IZ DRUGIH Ivan Marinković i njegova žena Jelena dali sud o Janjušu i Aneli! 22:00 Vip 0
BESNA KAO RIS Goca Tržan za Alo! nakon navoda Ivana Marinkovića da nije imala dinara u džepu 12:54 Vip 0
NIJE IMALA NI DINARA U DŽEPU: Ivan Marinković urnisao Gocu Tržan, izneti strašni detalji o pevačici! 12:10 Vip 0
POSLE TRI GODINE PRIJATELJSTVA UDARA NA MENE Ivan Marinković slomljen zbog izdaje, evo šta je poručio rijaliti učesniku 18:45 Vip 0
MORAĆU DA ISKOPAM STARE TAJNE Ivan Marinković se ne smiruje, zapretio Goci Tržan, a evo šta joj je poručio 18:15 Vip 0
OVO JE JEDINI RAZLOG! Otkrivamo zašto se Ana Ćurčić nije pojavila na ročištu sa Ivanom Marinkovićem! 12:48 Vip 0
ANA ĆURČIĆ IZBEGLA SUOČAVANJE SA IVANOM Tužila ga, pa se nije pojavila: Možda je na lečenju! 12:40 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ STIGAO NA ROČIŠTE GDE ĆE SE SUOČITI SA ANOM ĆURČIĆ: Neću pružiti ruku tom ološu belosvetskom! 11:52 Vip 0
ALO ŽENO, SJAŠI MI S KIČME! Goca Tržan dovela Ivana Marinkovića do tačke ključanja, on se obrušio na nju 22:45 Vip 1
BEBICA SVAŠTA IMA DA KAŽE! Marinković spreman da raskrinka Kuliće, spomenuo i starateljstvo nad Željkom 15:57 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0