PRVO OGLAŠAVANJE DISKVALIFIKOVANOG TAKMIČARA ELITE 8 Vdeo se sa trudnom Milicom Veličković, pa otkrio detalje ugovora 22:35 Vip 0
"OVO JE STVARNO PREŠLO GRANICU" Hitno oglašavanje trudne Milice Veličković, o njenim rečima brujaće region! 22:40 Vip 0
"DETE JOJ TO GLEDA!" Milica Veličković progovorila o prošlosti Ene Čolić, pa je uporedila sa Terzom 23:00 Vip 0
"ŽELIM DA TERZA NAPRAVI SOFIJI DETE!" Trudna Milica šokirala javnost izjavom, a tu se nije zaustavila! 11:26 Vip 0
PLAKAĆE MI NA KOLENIMA! Milica brutalno udarila na Terzu, obratila se njegovoj porodici: Vodite ga na lečenje! 15:10 Vip 0
MORBIDNO ZNAČENJE KOJE STOJI IZA IMENA DETETA Milica otkrila sve detalje, promenila odluku nakon javne prevare! 17:40 Vip 0
"BOLJE DA NEMA OCA NEGO DA IMA BLAM OCA" Milica ne prestaje sa rešetanjem Terze, orktila detalje porodičnih odnosa! 15:20 Vip 0
DALA MU ULTIMATUM! Sofija Janićijević saznala na koje načine je Terza zarađivao novac napolju - ovo mu nikad neće dozvoliti 20:59 Vip 0
NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Milica Veličković nakon posete ginekologu podelila fotku zbog koje svi aplaudiraju 15:20 Vip 0
NISTE ZNALI DA VASPITATE ĆERKU! Trudna Milica zapenila na Sofijinu majku, obratila joj se nakon što je završila u policiji 09:20 Vip 0
"BIĆE SREĆNA AKO POBACIM BEBU ILI PREVREMENO RODIM" Milica žestoko odbrusila Sofijinoj majci, javno izgovorila jezive optužbe! 21:10 Vip 0
"ČUPAO ME JE I PRETIO DA ĆE ME UBITI" Napadnuta majka Sofije Janićijević, sumnja da je umešana Milica, policiji dala sve dokaze! 13:23 Vip 0
"OSTAVLJENA JE ZBOG PROSTITUKE" Šok tvrdnje o Sofiji Janićijević, bivša zadrugarka stala na Miličinu stranu 10:30 Vip 0
ŠOK! TRUDNA MILICA ZABORAVILA TERZU Bacila oko na ovog rijaliti učesnika, isplivalo sve: "Kud tebe nisam srela prošle godine!" 06:00 Vip 0
TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ UDARILA NA SOFIJINU PORODICU! Rat ne jenjava, šok objava: "Pošaljite joj vlažne maramice" 13:50 Vip 0
TRUDNA MILICA BACILA OKO NA TERZINOG CIMERA Javno pokazala o kome je reč, javnost zanemela! 19:45 Vip 0
TERZA NAJAVIO TUŽBU TRUDNOJ MILICI VELIČKOVIĆ! Ona se hitno oglasila, o ovome će brujati region! 18:10 Vip 0
U PETAK ĆE SE DESITI NJIHOV SUSRET Terza se povlači, najavljen haos sa Milicom, za Sofiju izgovorene strašne reči 00:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26