MILICA OŠAMARILA TERZU Uputio joj brutalne uvrede, pa uradio nešto što nikako nije smeo! (VIDEO) 09:20 Vip 1
SLOŠILO SE TRUDNOJ MILICI Terza joj priredio najgoru scenu, ne može da dođe sebi! (VIDEO) 08:00 Vip 0
"OLOŠ, INDIJANAC, TARZAN.." Bivša rijaliti učesnica žestoko o Terzi i Sofiji, nije birala reči! 06:00 Vip 0
ŽESTOK VERBALNI OKRŠAJ TRUDNE MILICE I SOFIJE! Unela informacije iz spoljnog sveta: "Radila si kao animir dama..." 23:05 Vip 0
"VOLELA BIH DA JE GASTOZ OTAC MOG DETETA!" Milica Veličković žestoko odbrusila, Anđela burno reagovala 21:15 Vip 0
"DNO DNA" Terza izbegava susret sa Milicom, kad ju je ugledao povukao kukavički potez! (VIDEO) 20:37 Vip 0
"DA SE MENI NEŠTO DESI, DETE BI ZAVRŠILO U HRANITELJSKOJ PORODICI" Trudna Milica šokira izjavama na račun Terzića 19:48 Vip 0
"SLOMILA SAM SE, TEŠKO MI JE..." Momentalno se oglasila majka Milice Veličković, ne želi više da ćuti! 16:45 Vip 0
SOFIJA I TERZA RAZMENJIVALI NEŽNOSTI! Zid ih delio od trudne Milice Veličković, javnost frapirana 16:15 Vip 0
"MONSTRUOZNO JE TO ŠTO JE URADIO!" Janjuš i Matora oštro isprozivali Terzu u emisiji uživo 15:50 Vip 0
OGLASILA SE MAJKA MILICE VELIČKOVIĆ Nakon epskog ulaska i burne noći imala da poruči samo jedno! 10:32 Vip 0
ISPLIVAVA SAV PRLJAV VEŠ BORISLAVA TERZIĆA Rijaliti učesnica priznala da ju je zvao tokom veze sa Milicom 10:15 Vip 0
MILICA ULETELA U IZOLACIJU KOD TERZE I SOFIJE Napravila mu karambol, obezbeđenje sve vreme uz nju! 09:45 Vip 2
TERZI NARUŠENO ZDRAVLJE! Otkriveno u kakvom se stanju nalazi nakon što je Milica ušla u Elitu (VIDEO) 08:45 Vip 0
TERZA SE SRUŠIO, NEPOMIČNO LEŽI Jezive scene u Eliti, nose ga, ceo tim obezbeđenja reaguje! (VIDEO) 08:10 Vip 0
"POKUŠALA SAM DA SE UBIJEM, LOMILA SAM TELEVIZORE" Milica saopštila da je na lekovima za smirenje, ispričala skandalozne detalje! 07:50 Vip 0
EPSKI ULAZAK U ELITU Trudna Milica napravila pometnju na imanju, obratila se ovim rečima! 07:20 Vip 0
ULAZAK MILICE VELIČKOVIĆ! Direktno iz studija otkrila koje će pitanje prvo postaviti ocu svog deteta! 22:25 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ PRED SAM ULAZAK Milica Mitrović objavila snimak, trudnica šokira: "On je samo donor semene tečnosti!" 22:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26