KARLEUŠA POKORILA POŽAREVAC! Jelena priredila spektakl za pamćenje, publika vrišti i grli pevačicu! 09:45 Vip 0
"OGRAĐUJE SE OD KONCERTA JER JE PRODATO SAMO NEKOLIKO STOLOVA" Haos zbog Breskvice ne jenjava: Uradili su to bez mog znanja! 09:20 Vip 0
ZAKAZAN BRESKVIČIN KONCERT, ONA KAŽE DA JE DEZINFORMACIJA Karte su i dalje u prodaji, fanovi ključaju od besa: Neka odmah vrati pare! 14:41 Vip 0
KARLEUŠA PROGOVORILA O TEI TAIROVIĆ Jelena nije štedela reči, bez dlake na jeziku izgovorila ove reči 12:40 Vip 0
Spektakl u najavi: Jelena Rozga 20. i 21. decembra u Sava Centru! Ulaznice u prodaji od DANAS! 13:54 Vip 0
SKANDAL U CIRIHU! Aca Lukas nije mogao da održi koncert zbog, kako tvrdi, neodgovornosti organizatora 15:18 Vip 0
BRANKA SE POSLE TAJNOG VENČANJA VRATILA U BRESTAČ Odmah se uputila na jedno mesto, a evo kako je prošao razgovor sa Darkom 15:10 Vip 0
PRAZNI SU MI DŽEPOVI, NEMAM NI DINARA! Milica Pavlović za Alo! nakon spektakla u Zagrebu: Hrvati su fatalni! 07:00 Vip 0
TEŠKO ME JE VOLETI Džastin Timberlejk zapažen u javnosti po prvi put nakon hapšenja, fanovi ne mogu da dođu sebi 11:10
LEPA HRVATICA ZAPEVALA NA KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ! Publika u transu, ovo niko nije očekivao! 07:11 Vip 0
POTPUNI KOLAPS U ZAGREBU ZBOG MILICE PAVLOVIĆ! Krcata Arena, o njenoj haljini će svetski mediji ponovo pisati, evo u čemu se pojavila 22:10 Vip 0
CECIN ZAKAZAN KONCERT NA 10 METARA OD HRVATSKE GRANICE Pričalo se o njenoj zabrani, a sada i Hrvati prodaju karte 13:25 Vip 0
ENES BEGOVIĆ NAKON TEŠKE TRAGEDIJE DONEO ŠOK ODLUKU Prošle godine mu je umro sin, pevač se sada prvi put oglasio! 14:01 Vip 0
CEO BALKAN BRUJI O DONJEM VEŠU MILICE PAVLOVIĆ! Snimak njenog nastupa obišao region, a ona poručila jedno: Optička varka je u pitanju! 07:00 Vip 0
DA LI SU GOSTI IZNENAĐENJA NIKOLIJA I VESNA ZMIJANAC?! Muzički događaj godine zakazan je za 22. jun u Luci Beograd! 14:24 Vip 0
CECA NEĆE NASTUPITI NI NA JEDNOM ŠEJLINOM KONCERTU! Stigla zvanična potvrda, nastavlja se haos u Bosni! 14:14 Vip 0
NAJAVLJEN SPEKTAKL ACE LUKASA NA MARAKANI! Pripreme uveliko počele, Saša Mirković otkrio sve detalje! 10:38 Vip 0
IZAZOVNO IZDANJE JELENE ĐOKOVIĆ Novakova supruga u haljini sa prorezom na grudima, a svi su zapazili ovaj skupoceni komad! 07:38 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
GODINU DANA MRŽNJE BLOKADERA, NISU POŠTEĐENA NI DECA Dečaka (13) zlostavljali, gađali petardama i terali da viče da je "ćaci" 11:15 Vesti 2
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42