ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OJADILA HRVATE! Zaradila skoro 3,5 miliona evra, a evo koliko će još profitirati 13:21 Vip 0
GRADONAČELNIK SPLITA SE OBRATIO PRIJOVIĆKI Ovaj njegov odgovor niko nije očekivao, nastaće potpuni haos! 19:02 Vip 0
,,HAOS" SE NASTAVLJA Niko ne veruje koliko su divlja deca Kortni Kardašijan, pogledajte šta rade u Australiji! 13:17
PRIJA OBORILA NOVI REKORD U OVOM HRVATSKOM GRADU! Rasprodala koncert za manje od 24 sata, odmah se oglasila 18:52 Vip 0
TO SU ŠAČICE LJUDI KOJI SU EKSTREMI, TO JE ZLO Ceca progovorila o uništavanju njenih plakata u Hrvatskoj, prvi put iskreno o svemu 07:35 Vip 0
IZAZOVNI STAJLING ZA OPROŠTAJNO VEČE Prijovićka izabrala mini zlatnu haljinu za poslednji nastup u Osijeku 21:16 Vip 0
ONA JE OSTAVILA BEZ TEKSTA! Oglasila se devojka koja je Prijovićki u Osijeku poklonila poseban poklon 17:22 Vip 0
U KRAJU GDE SI SE RODILA I ODRASLA... Bekuta se dirljivim rečima obratila Prijovićki nakon zajedničkog nastupa 16:25 Vip 0
DUŠKO TOŠIĆ I KARLEUŠA NA ISTOM MESTU Posle Jelene se pojavio i on na koncertu dragane mirković, a naša kamera sve usnimila 12:57 Vip 0
SRPSKA ZASTAVA I FOLKLORAŠI Dragana Mirković otpevala svoj najveći hit, gori atmosfera u Areni 23:06 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NE STAJE Pevačica se pojavila u čipkastom kombinezonu, publika u Osijeku pada u trans 21:10 Vip 0
DRAGANIN SIN NAPRAVIO HAOS ISPRED ARENE Marko se pojavio u crnoj limuzini, svi samo u njega gledaju 20:27 Vip 0
OVO NIJE MOGLO DA PROĐE BEZ MENE Karleuša se emotivno obratila Dragani: Samo je ona uvek bila uz mene 20:34 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46