Pink/Alo/J.J. AFERA ELITNA PROSTITUCIJA UZDRMALA JE ESTRADU! Poznate pevačice obelodanile javne tajne i otkrile tarife, a ovo je tek uznemiravajuće! 10:03 Vip 0
Grand Online/Alo/K.G. 90 POSTO ESTRADE SE TIME BAVI, BOLEŠTINA TREBA DA SE KAZNI! Maja Nikolić sve zapanjila svojim komentarima o prostituciji, nikoga nije štedela! 20:24 Vip 0
Objektiv/Alo/K.G. ŠTA ĆU KAD JE LEP I ZGODAN Pevačica se razvela, ali ne krije da mašta o pomirenju sa bivšim suprugom! 11:51 Vip 1
Pink/Alo/A.M. DALILA JE KAO KONDOM, ISKORISTIŠ I BACIŠ! Mujićeva ponižena nikad gore, strašne uvrede na račun zadrugarke od strane njene ljute suparnice! 13:10 Vip 1
Alo/J.M. MAJA NIKOLIĆ ISKRENO O SNAJKI! Progovorila o poslu Ane Bučević, pa poručila: Ja ne praktikujem takav vid rada na sebi! 17:30 Vip 0
Pink/Alo/J.M. DEVEDESET POSTO NJIH UNUTRA SVE RADI ZBOG KADRA! Maja Nikolić nikad žešće oplela po Aleksandri i Dejanu, bez ustezanja ih prozvala! 16:00 Vip 0
Alo/A.M. BLAMIRANJE ZA MALE PARE! Poznati pevač odbio 30.000 evra za četiri meseca u rijalitiju, a ovo je razlog! 12:15 Vip 0
Alo/N.D. JAVNO PODRŽALA LUKASA! Maja Nikolić progovorila o nameštenom glasanju na Pesmi za Evroviziju, na udaru i Olivera Kovačević! 11:36 Vip 0
Blic/Alo/A.M. NJENA PESMA JE RECITACIJA, NIJE NI REPOVANJE! Maja Nikolić bez dlake na jeziku o pesmi koja nas predstavlja na Evroviziji! 23:02 Vip 1
Republika/Alo/A.M. IZGUBILA BEBU, PA DVA PUTA UMRLA! Maja Nikolić otkrila najbolnije trenutke života: Apsolutno ničega se ne sećam! 18:13 Vip 0
Informer/Alo/K.G. SLALA GOLIŠAVE FOTKE ĐORĐU DAVIDU! Još jedna pevačica javno priznala da je uznemiravala poznatog rokera! 11:45 Vip 0
Pink/Alo/J.M. DEJAN SE SA ALEKSANDROM PONAŠA KAO I SA DALILOM! Pevačica žestoko osudila ponašanje koje Dragojević pokazuje u odnosu sa Aleksandrom, prozvala ga i za ovo! 21:46 Vip 0
Alo/A.M. FILIP I DALILA NA ŽESTOKOM UDARU! Maju Marinković podržala ova kontroverzna zadrugarka, ne piše im se dobro! (FOTO) 17:02 Vip 2
Pink/Alo/K.G. MORA DA PRIHVATI DA JE MATEJA NE ŽELI! Maja Nikolić šokirana ponašanjem Tare Simov, a evo što je rekla o njenom psihičkom stanju! 15:31 Vip 1
Alo/M.Č. DANAŠNJI RIJALITI NIJE MOJ NIVO! Maja Nikolić otkrila tačan razlog zbog čega ne želi da bude učesnik ovakvog formata! 07:05 Vip 0
Premijera/Alo/J.M. DOBILA SAM ČETIRI NOVA ČLANA PORODICE! Maja Nikolić govorila o venčanju svog brata i otkrila detalje sa slavlja! 18:10 Vip 0
Alo/I.G. UDALA SE ANA BUČEVIĆ! Motivaciona govornica rekla "DA" bratu Maje Nikolić, evo kako su izgledali na venčanju (FOTO) 07:40 Vip 0
Alo/N. K. LUNA I KIJA SU INSTANT ZVEZDE! Maja Nikolić u emisiji "Milizam" razvezala jezik i otvorila dušu o svim nepravdama na estradi, ovo se čekalo! (VIDEO) 15:00 Vip 2
Alo/K.G. ONA JE PRVA UZELA MOG SINA U RUKE! Maja Nikolić otkrila detalje emotivne priče sa ovom koleginicom! (FOTO) 15:43 Vip 0
Alo/D.S. BRUTALNO JE ISPROZIVALA Maja Nikolić oplela po Sari Jo: Moraće da podmaže zadnjicu ako želi pobedu na Evroviziji! 13:50 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30