LUNA I KIJA SU INSTANT ZVEZDE! Maja Nikolić u emisiji "Milizam" razvezala jezik i otvorila dušu o svim nepravdama na estradi, ovo se čekalo! (VIDEO)
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pop pevačica Maja Nikolić (46), pored toga što tri decenije važi za vlasnicu jednog od najboljih ženskih vokala ovih prostora, može se pohvaliti i činjenicom da se o pojavama, događajima i ljudima oko sebe izražava bez dlake na jeziku.

Razgovarajući sa Milijem Čolićem u emisiji „Milizam“ temperamenta Nišlijka se prisetila i vremena kada je s kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem putovala po Australiji i Americi i pevala, pa otkrila neke detalje njihovog druženja.

- Kada ste mesec dana na turneji, onda se s kolegama viđate i družite svaki dan. Nisu to obični koncerti - počinje Maja, i dodaje:

- Danas najviše pevam Šabanovu pesmu „Žal“, ali i pevam po 10 njegovih pesama za veče iz želje da ta muzika uvek traje. Prva asocijacija na njega mi je da smo nakon koncerta zajedno sedeli u kafani u Čikagu kod našeg prijatelja Pere Pećanca. Kafana se zvala „Boem“ i Šaban naruči rakiju, ja kažem da ne pijem, a on kaže: „Kako misliš da ideš sa mnom na turneju, budeš pevačica i da ne piješ rakiju?!“ Tako sam uz njega počela da gustiram rakiju - seća se Nikolićeva, i dodaje:

- Jednom me je vodio i na pecanje. Mi smo nastupali vikendom, a on je preostalih pet dana išao da peca. Zamislite kada je mene poveo s mojim temperamentom, jer sam bila jako znatiželjna. Od dosade sam pevala i plašila ribu, a on je rekao da me više nikada neće voditi sa sobom. Bili smo tamo ceo dan, sačekala sam i riblju čorbu i sve smo mi to probali, ali mi je bilo dosadno.

LUNA I KIJA SU INSTANT ZVEZDE! Maja Nikolić u emisiji

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

S istim emocijama Maja se prisetila i legendarnog Džeja Ramadanovskog, s kojim je zore posle nastupa provodila u buregdžinici u centru Beograda.

- Nikada neću zaboraviti kako nas je Džej posle nastupa, nebitno da li smo pevali u Beogradu ili negde drugde, vodio na burek na Dorćolu. Oko nas sanjivi ljudi, a mi jedemo burek i pevamo. Džej nije mogao da spava posle nastupa, pa je tako ubijao energiju da bi zaspao u 13, 14 sati po podne - ispričala je Maja, i opisala kakav je bio Džej.

LUNA I KIJA SU INSTANT ZVEZDE! Maja Nikolić u emisiji

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Bio je čovek boem, široke ruke. Sve što bi zaradio potrošio bi do zadnjeg dinara na prijatelje, na večeru, piće, muziku... Za njega stvarno nemam reči.

Maja Nikolić kaže da joj se ne dopada ko se sve danas naziva pevačicom, a za takvu stvar okrivila je muzičke urednike.

Celu emisiju „Milizam“ u kojoj je gost Maja Nikolić možete pogledati na našem Jutjub kanalu.

BEOGRAĐANE OČEKUJE NEVIĐEN PROVOD! Aca Lukas najavio spektakularan nastup u Tarapani!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Beli

03.02.2022 15:28

Koje bre zvezde? Obične klozetarke!!! 🤔🥵🥴😵

jaca

04.02.2022 09:48

OBOYAV MAJU NJENU PESMU DELIRIJUM I I MISLIM DA JE NAJBOLJA PEVACICA KOD NAS YIVA MI BILA MAJO I LEPA SI