HITAN PREKID PROGRAMA U ELITI! Miljana se nikad surovije nije obratila porodici, ovo niko nije očekivao 10:05 Vip 0
MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA! Hitno se oglasila i poručila ovo Ivanu Marinkoviću, spomenula mu decu, haos ne prestaje! 22:45 Vip 0
MARIJA KULIĆ OKRENULA PLOČU! Prvo izgrdila Miljanu zbog intimnih snimaka, a sada stala u njenu odbranu 13:53 Vip 0
OPŠTI SA ČETVORICOM U GRUPNJACIMA! Šokantne reči Marije Kulić, zapenila od besa, pa se javno obratila njoj! 21:58 Vip 0
MILJANA PREKINULA PROGRAM I OBRATILA SE MAJCI Kulićeva ne može da dođe sebi nakon žestoke akcije, uputila Mariji ove reči! 19:20 Vip 0
VIŠE TE NIKO NE ŽELI! Marija Kulić očajna nakon vrele akcije Miljane i Darijana, poručila da je digla ruke od nje 10:00 Vip 0
ZGROŽENA SAM, SINIŠA MI JE... Marija Kulić kipti od besa nakon Miljanine žestoke akcije u Eliti, spomenula i njenog oca! 19:40 Vip 0
MARIJA KULIĆ OTKRILA PRAVU ISTINU: Evo šta Miljana zaista hoće od Darijana, u sve umešan i Zola 17:11 Vip 0
MARIJA KULIĆ UZVRAĆA UDARAC! Pridružila se Asminu Durdžiću nakon što je Đedovića prijavio policiji 11:11 Vip 0
REKLA MI JE PRE ULASKA U RIJALITI... Marija Kulić za Alo! o tajnom dogovoru nje i Miljane, javno otkrila ćerkin pakleni plan 15:23 Vip 0
MILJANA NA KOCKI PUKLA 6.000 EVRA? Marija besna na ćerku, otkriveni šok detalji njihove svađe, nastao totalni haos 19:00 Vip 0
KULIĆI NAPRAVILI HAOS U KAFANI Okupila se cela porodica, Miljana dovela atmosferu do usijanja i digla sve na noge 11:57 Vip 0
MILJANA SE NE ODVAJA OD MALOG ŽELJKA Marija objavila nikad emotivniji video, a tek kad čujete šta joj je naslednik odgovorio 13:46 Vip 0
TUKAO JU JE I VUKAO PO PODU, ČEKAM DA ME POZOVE DA DOĐEM PO NJU Oglasila se Marija Kulić posle Miljanine diskvalifikacije 21:11 Vip 0
FOTOGRAFIJA MALOG ŽELJKA OTKRIVA ISTINU Evo ko zapravo brine o Miljaninom sinu dok je ona u rijalitiju, isplivao dokaz! 11:56 Vip 0
KRAVULJINA VESNA RIVAS LAŽE DA PIJEM! Marija Kulić nikad brutalnija, pomenula i Milicu Mitrović 18:08 Vip 0
MILJANI KULIĆ PRETI KAZNA OD VELIKOG ŠEFA?! Marija se hitno oglasila nakon unošenja lažnih informacija u Belu kuću 15:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26