"OPAJDARO, ĆERKU SI MI VREĐALA ZBOG BOLESTI" Hitno se oglasila Marija Kulić, više ne želi da ćuti, javno se obratila njoj! 19:06 Vip 0
"NAKAZO OPERISANA, MELJEŠ KAO VODENICA" Marija Kulić zapenila od besa, žestoko urnisala bivšu zadrugarku! 18:15 Vip 0
MILJANA ĆE DOBITI SEPSU Oglasila se Marija Kulić nakon skandala sa Zolom, na ivici nervnog sloma otkrila neverovatne stvari 13:55 Vip 0
MARIJA KULIĆ BORAVI U MANASTIRU! Moli se za izlečenje opake bolesti, posetila isto mesto na kom je bio Nikola Rokvić! 12:45 Vip 0
ŽELJKU KUPIO IGRAČKU OD 2.000 DINARA, A ZARADIO 100.000 EVRA! Marija Kulić žestoko oplela po Ivanu Marinkoviću, rekla apsolutno sve! 19:05 Vip 0
NA MILJANU BAČENA CRNA MAGIJA Marija Kulić ćerku vodi kod hodže, otkriveni strašni detalji 18:25 Vip 2
SMEJALA SE MILJANI, A SAD JOJ SE DESILO ISTO! Marija Kulić žestoko izvređala trudnu učesnicu Elite, skandal u spoljnom svetu! 18:54 Vip 0
MARIJA OTKRILA SVE O MILJANINOJ I ZOLINOJ SVADBI Kulićeva više ne može da ćuti: "Pogan je, a kad dođe do venčanja..." 16:20 Vip 0
MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA! Zoli poručila samo jedno, kada ovo bude čuo, neće mu biti dobro! 09:49 Vip 2
MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA! Najavila pakao ovom učesniku Elite, nije svestan šta ga čeka kada izađe! 23:25 Vip 3
MARIJA KULIĆ BESNA! Hitno oglašavanje Miljanine majke nakon skandala u Eliti, ne želi više da ćuti! 21:00 Vip 1
DIRA BOLESNU DEVOJKU! Marija Kulić zapenila zbog sukoba Đedovića i Miljane, javno otkrila psihičko stanje ćerke! 08:55 Vip 0
MALA NAKAZA! Skandalozne uvrede na račun Anite Stanojlović, ovo od nje nije očekivala, ni ne sluti šta joj se sprema! 12:35 Vip 0
ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST KUĆE KULIĆA U NIŠU! Luksuz sa svih strana, ogromno dvorište, potrošili pravo bogatstvo 10:25 Vip 1
OGLASILA SE MARIJA NAKON ŠTO JE MILJANA HITNO HOSPITALIZOVANA Ovo je najviše brine, Kulićevu trenutno pregleda hirurg! 10:30 Vip 0
NENADU MACANOVIĆU STIGAO POZIV ZA SUD! Marija Kulić objavila sve javno, spominje se i vrtoglava cifra, sve se saznalo 16:05 Vip 0
KO ĆE ČUVATI TO DETE, NE ZNA DA VODI RAČUNA O SEBI! Marija Kulić van sebe nakon vesti o Miljaninoj trudnoći, besna kao ris! 12:46 Vip 1
UDARILI IZ SPOLJNOG SVETA NA ANELI AHMIĆ! Strašne stvari na njen račun, oglasila se rijaliti učesnica i rekla sve javno! 22:07 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0