RAZOTKRIVENA VELIKA TAJNA CECE RAŽNATOVIĆ! O ovome niko nije smeo da pisne, nakon toliko godina isplivala prava istina! 20:20 Vip 0
OPŠTI SUKOB ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA Snežana Đurišić zaratila sa svima, Ceci poručila: "Nemoj ti da me savetuješ!" 12:00 Vip 0
NAŠLI SMO ČIZME O KOJIMA PRIČAJU ŽENE U SRBIJI Ceca Ražnatović obula trenutno najpopularniji model cipela, evo koliko koštaju 16:49
EVO KOJI MOĆNIK JE ČUVAO CECI LEĐA PRE ARKANA! Saznala se istina nakon 35 godina, pevačica sve priznala 06:30 Vip 0
SVI GLEDAJU U STAJLING CECE RAŽNATOVIĆ! Poznati pristižu na gala slavlje, pevači doveli supruge, a tek da vidite Breskvicu! (FOTO) 22:05 Vip 0
KUME U MODNOM OKRŠAJU, ČIJ STAJLING VAM JE BOLJI? Viki Miljović sva u crnom, demonstrirala moć, a Ceca Ražnatović skroz suprotno, opušteno i neobavezno 17:58
OVO JE ĆERKA CECINE ROĐENE SESTRE! Mlada Helena gostovala kod tetke u emisiji, pa najavila da želi da nastavi njenim stopama! 12:00 Vip 0
"KAD NEMAŠ MUŽA..." Ceca otkrila životne izazove sa kojima se susreće kao udovica, ni malo joj nije lako! 11:40 Vip 0
CECA I JELENA KARLEUŠA ZAJEDNO U ZVEZDAMA GRANDA Snimak sukoba rivalki srušio internet! (VIDEO) 20:50 Vip 0
"MOLIM MOJU PUBLIKU DA NE UZNEMIRAVA GOSPODINA" Zbog otkazivanja Cecinog koncerta nastao haos, morala je da se oglasi i da zaustavi pretnje! 17:08 Vip 0
"STRPALI SU ME U ĆELIJU I..." Otkriveni detalji Cecinog boravka u zatvoru: Htela sam da umrem od sramote! 19:00 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA ŽIRIJA U ZVEZDAMA GRANDA! Ceca sasula Miliju sve u lice, nastao opšti haos na snimanju emisije! 16:00 Vip 0
JEDNO PRAVILO SE STROGO POŠTUJE! Ceca Ražnatović skine skoro 10 kilograma za mesec dana, obavezan sastojak je pivo 22:14 Vip 0
"KADA SAM OTKRILA TUMOR CECA JE..." Kuma Svetlane Ražnatović obelodanila nepoznate detalje o pevačici i njihovom odnosu 14:40 Vip 0
RIVALITET CECE I DRAGANE MIRKOVIĆ TRAJE JOŠ OD DEVEDESETIH Pevačica progovorila o odnosu sa koleginicom (VIDEO) 12:05 Vip 0
VESNI ZMIJANAC MOMAK ZABRANIO DA OTPEVA OVU PESMU Ceca je preuzela, pa postao veliki hit! 19:20 Vip 0
''PET SATI VODU NISAM PILA...' Ceca Ražnatović se pričestila sinoć u Hramu svetog Save, Veljko i Anastasija nisu došli sa njom 08:37 Vip 1
PRVI PUT O LIDIJI OCOKOLJIĆ! Luna Đogani prebledela zbog pitanja o Anastasijinoj tetki sa kojom je živela: ''Veći je autoritet od Cece'' 19:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46