CECA KUPUJE STAN U NAJSKUPLJOJ ZGRADI NA SVETU! Ražnatovićeva spremna da iskešira milionsku cifru, sve ide preko kume Viki Miljković! 07:50 Vip 0
"SVAĐALI SMO SE, KAŽNJAVALA SAM IH" Ceca Ražnatović otkrila kako je vaspitavala Veljka i Anastasiju 17:25 Vip 0
EVO ZAŠTO SE VELJKO RAŽNATOVIĆ OŽENIO SA SAMO 22 GODINE Ceca otkrila šta se krije iza njegovog braka sa Bogdanom 18:00 Vip 0
HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Marija Šerifović zapretila Ceci, pa je izvela iz studija: "Hoćeš da kažem ono što si mi pričala pozadi!?" 12:20 Vip 0
OVA PESMA POSVEĆENA JE CECI RAŽNATOVIĆ Ne možete ni da zamislite ko je otpevao veliki hit sa moćnim rečima 13:20 Vip 0
OVO JE POSLEDNJA PORUKA KOJU JE CECA DOBILA OD SAŠE IZ BOLNICE Evo u kakvom su zaista odnosu bili, nema šta da se krije 20:00 Vip 0
SAMO ONA ZNA KAKO JE SUZANI I SAMA JE OSTALA UDOVICA Danas stiže u vilu na Bežanijskoj kosi, susret će biti težak i bolan 12:25 Vip 0
"AJDE BRE ĆUTI, NE TALASAJ" Kamere snimile Cecu Ražnatović kako besni na poznatog muškarca, niko ne veruje šta vidi! 06:30 Vip 0
"SVE TO IMA PEČAT CECINE FIRME, NE ZNAM ŠTA BI JOJ ARKAN REKAO DA JE ŽIV" Detalji Cecine izdaje Ace Lukasa, pevačica imala da kaže samo jedno! 16:40 Vip 0
CECA PRIZNALA ŠTA JOJ RODITELJI NIKADA NISU OPROSTILI Nije im bilo dobro kada su čuli za koga se udaje: "Umalo da padnu u nesvest!" 09:20 Vip 0
LUKAS SAZNAO DA MU CECA RADI IZA LEĐA Progovorio o ratu sa Ražnatovićkom: "Ne sme da me pita zašto ne pričamo!" 07:40 Vip 0
NIJE OBRISAO, A KRIJE TAJNU O ODNOSU! Ovo je poslednja Cecina fotografija na Instagramu Bogdana Srejovića 09:24 Vip 0
"OTELI SU MI HIT I DALI GA CECI" Vesna Zmijanac šokirla otkrićem, pa spomenula i Jelenu Karleušu: "Jako je teško sve kroz šta ona prolazi!" 19:45 Vip 0
VESNA ZMIJANAC I BRENA ZAJEDNO OBMANJIVALE JAVNOST! Otkriven tajni dogovor pevačica, sve isplivalo na videlo! 19:15 Vip 0
SKINULA SE CECA I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Atributi sevaju na sve strane, bez blama pokazala sve! (FOTO) 19:50 Vip 0
SKRIVENE TAJNE CECINIH PESAMA Evo za koje je sama pisala tekst, a jedan od najvećih hitova je dobila na poklon! 17:30 Vip 0
"IMA UŽASNO LOŠU ENERGIJU I POSLOVNU SARADNJU" Bojana Lazić udarila na pevačicu, nakon ovoga je nikada više nije pozvala u emisiju 16:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46