"DESILA SE PREVARA" Ognjen Amidžić šokirao priznanjem, otkrio sve o ženi: "Koji život treba da živiš da bi imao paralelne veze?" 10:50 Vip 0
JEŠIĆ OTKRIO KAKO ĆE DA PRAVE LAŽNE LISTE! "Kako uzeti pare od države" nije jedina prevara koju blokaderi spremaju! (VIDEO) 18:33 Vesti 12
Balkanac otkrio kako nas varaju u prodavnicama: Na ova 4 proizvoda obratite pažnju, nikad ne biste pretpostavili kako im uspe 19:00 BIZ 0
"TVOJ MUŽ JE MNOGO DOBAR U KREVETU" Našu pevačicu nakon porođaja medicinska sestra šokirala priznanjem! 19:00 Vip 0
FATALNA RUMUNKA IM POMRSILA SVE KONCE Glumica mislila da je našla čoveka svojih snova, a onda se desio sunovrat 11:19
"PONOSI SE ŠTO JE LJUBAVNICA" Pevačeva žena oplela po njegovoj koleginici sa kojom ju je varao! 13:30 Vip 0
PREVARIO ŽENU, PA ZAPROSIO LJUBAVNICU! Pevač se nakon skandala vratio supruzi, ona mu sve oprostila 14:45 Vip 0
"PREVARILA ME JE, PRONAŠAO SAM PORUKE U NJENOM TELEFONU" Aca Sofronijević nakon svadbe otkrio skandalozne detalje: "Pitao sam je na šta to liči" 14:15 Vip 0
MUŠKARCI, DOBRO OBRATITE PAŽNJU Ova 3 izgovora žene koriste da prikriju PREVARU – u jedan ni slučajno ne biste posumnjali! 16:58 Razonoda 0
ŽENA ZATEKLA MUŽA I MAJKU U SPAVAĆOJ SOBI Tajna afera trajala 22 godine, a sad im priredila paklenu osvetu, koju će pamtiti do kraja života 10:06
TURA TA TUROM, ČESTO NISAM ZNAO NI KOJI JE DAN Jovica iz Kruševca 12 godina vozi kamion da otplati stambeni kredit, a onda je saznao ženinu tajnu 14:30
MOJ MUŽ JE OTIŠAO SAM NA SVADBU PRIJATELJA Kad sam videla slike sa proslave, samo što se nisam onesvestila! 13:22
PEVAČICU DEČKO PREVARIO SA MUŠKARCEM Javna je ličnost, ona ga totalno raskrinkala: "Slagao je i mene i naciju!" 21:40 Vip 0
''MOJA ŽENA ME TRETIRA KAO ĐUBRE, A DAO SAM JOJ SVE'' Brutalna ispovest muškarca zapalila internet - nakon 15 godina je pukao! 13:00 Razonoda 0
OTKRIVENA PREVARA NA KUPUJEM-PRODAJEM, UMESTO TELEFONA SLALI MIRIŠLJAVE SVEĆE Policija pozvala građane da prijave prevarante ako ih poznaju 08:33 Hronika 0
"GOLU SAM JE IZBACILA NAPOLJE" Pevačica zatekla muža u prevari sa koleginicom u njihovom porodičnom domu! 22:00 Vip 0
NAJVEĆA PREVARA U ISTORIJI EVROVIZIJE! Pobedu odnela učesnica koja nije ni smela da se pojavi na takmičenju, nastao opšti haos! 18:30 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02