OPASNA PREVARA! Ako dobijete ovu poruku nikako je ne otvarajte! Predstavljaju se kao Pošte Srbije 17:37 Vesti 0
KAKO JE ŽENA OTKRILA DA JE MUŽ VARA Poslao joj je sliku iz stana, ona je po 1 detalju odmah znala da nije sam! 15:30
BRANKICA (44) SE KAJE ALI SMATRA DA OVO PREVIŠE 'Prevarila sam muža, a on me tri godine najstrašnije kažnjava i spava u odvojenoj sobi' 15:41
OVOG ČOVEKA MRZE SVE ŽENE SVETA Evo šta je uradio svojoj supruzi i izazvao skandal neviđenih razmera 18:45
POKUŠALA JE DA SAČUVA BRAK 16 GODINA, RAZVOD JE BIO NEMINOVAN Pevačica zbog jedne rečenice stavila tačku i otišla od muža 08:22 Vip 0
"GOSPOĐO, IMALA SAM INTIMNE ODNOSE SA VAŠIM MUŽEM" Poznatoj Srpkinji prišla ljubavnica njenog supruga, usledio šok! 12:45 Vip 0
MAMAC: PREVARANTI LAŽNIM OGLASOM NAVUKLI KUPCA MOTORA, PRETUKLI GA I OTELI MU 8.000 EVRA! Napadnut u Mirijevu gde nema kamera 11:36 Hronika 0
SRPKINJA STANODAVCU PLATILA KAPARU OD 100 EVRA Potpisao potvrdu, spremila se za useljenje, ali onda je usledio hladan tuš! 20:30 Razonoda 0
DOBITAK NA LOTOU PRETVORIO SE U NOĆNU MORU Osvojio 3,6 miliona, a onda je napravio ovu kobnu grešku i ostao BEZ PREBIJENE PARE! 19:30 Razonoda 0
PEVAČICA UHVATILA MUŽA U PREVARI Imao je više ljubavnica, otkrila šok detalje: "Jednu sam motkom udarala" 15:20 Vip 0
"UHVATILA SAM GA U KREVETU SA MUŠKARCEM" Pevačica otkrila šokantne detalje: "Da sam imala pištolj kod sebe, ubila bih obojicu" 11:13 Vip 0
VELIKA LAŽ OPOZICIONIH MEDIJA! Arsić se nikada nije ni pozvala na imunitet, ovo je dokaz! 12:38 Vesti 39
PREVARIO ŽENU U ČETVRTOM MESECU TRUDNOĆE! Osuda javnosti ogromna, ceo internet bruji o njima! 09:20 Vip 0
CAKANA UHVATILA MUŽA U PREVARI Pevačica rešila da se obračuna sa ljubavnicom, jedva je sprečio! (VIDEO) 08:20 Vip 0
MLADA STALA PRED OLTAR NE SLUTEĆI KAKAV PAKAO JE ČEKA Mladoženja spremio brutalnu osvetu, gosti zanemeli od šoka! (VIDEO) 13:30 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
HITNO OBAVEŠTENJE NAKON VESTI O ČERNOBILJU Oglasili se iz srpskog Direktorata za radijacionu sigurnost o zračenju u Srbiji 16:04 Vesti 1
KAFA U BORBI PROTIV STARENJA Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi 17:32