MUŽ VOLI KAD SAM GOLA Trudnu pevačicu napali zbog fotografija u donjem vešu, ona brutalno odgovorila 19:30 Vip 0
TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA U rijaliti je ušla sa 17 godina i bila povezivana sa Zvezdanom Slavnićem 17:30 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE ANĐELKE PRPIĆ POVODOM MARIJINE TRUDNOĆE Glumica sa Kilibardom posetila crkvu: "Toliko razloga za slavlje" 17:10 Vip 0
HAOS U PORODICI AHMIĆ Nakon glasina da je Aneli zatrudnela s Janjušem, oglasila se njena sestra Sita 16:47 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE SVEKRVE MARIJE KILIBARDE! Poznata glumica iznenadila izjavom, evo šta je rekla o snajkinoj trudnoći 14:09 Vip 0
EKSKLUZIVNO! DETALJI TRUDNOĆE MARIJE KILIBARDE Alo! saznaje, voditeljka morala da napusti zemlju zbog ovoga 13:59 Vip 0
NIŠTA NIJE ISTO, KOFER STOJI DANIMA NERASPAKOVAN Pevačica otkrila detalje druge trudnoće, ovome se nije nadala 15:05 Vip 0
PRVA IZJAVA ŽENE DARKA LAZIĆA NAKON VESTI O TRUDNOĆI! Katarina i folker ne mogu da sakriju emocije: "Nisam svesna još uvek!" 00:07 Vip 0
TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ NA CRVENOM TEPIHU Glumica u lepršavoj cvetnoj haljini, ne skida osmeh sa lica, evo ko joj pravi društvo 13:20 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST MLADE SRPKINJE ,,Ostala sam trudna sa 17, nudili su mi pare da abortiram...a onda ponovo doživljavam šok!'' 16:00 Razonoda 0
GOSPODE, HVALA ŠTO SMO IZGURALI TRUDNOĆU DO KRAJA Pevačeva supruga objavila prvu sliku nakon porođaja, sina čvrsto drži na grudima 20:00 Vip 0
MILJANA PRIZNALA KOLIKO JE PUTA OSTALA TRUDNA SA ZOLOM! Nije znala da je kamera snima, izgovorila sve javno, ljudi u neverici! 22:55 Vip 0
SMEJALA SE MILJANI, A SAD JOJ SE DESILO ISTO! Marija Kulić žestoko izvređala trudnu učesnicu Elite, skandal u spoljnom svetu! 18:54 Vip 0
„IMAM 55 GODINA I TRUDNA SAM S MOMKOM KOJI IMA 24“ Starija žena i mlađi muškarac zaprepastili svojom odlukom 14:08
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"NISAM KRIV", JEZIVE REČI OSUMNJIČENOG PRED SUDOM! Grbić negirao da je izrešetao cimera, pa telo bacio u Dunav 12:47 Hronika 0
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0