NE MOGU VIŠE, TEŠKO MI JE: Aleksandra Nikolić priznala sa kakvim problemima se suočila u trudnoći 13:25 Vip 0
TRUDNA ALEKS NIKOLIĆ NE LIČI NA SEBE Osim što joj je stomak sve veći, pobednica Zadruge 6 napravila još jednu drastičnu promenu 10:05 Vip 1
PETAR GRAŠO I HANA HULJIĆ ČEKAJU DRUGO DETE Komšije sve obelodanile, a evo šta o tome kaže deda Tonči 14:02 Vip 0
TRUDNICE TREBA DA ZNAJU Jutarnju mučninu izazivaju ovi faktori, retke su srećnice koje nemaju "proslavu" u kupatilu 09:46
DOK MAJA PATI ZA CAREM, ALEKS UŽIVA U CIRKVENICI Pobednica Zadruge pokazala trudnički stomak, beba je već nestašna 17:35 Vip 0
Ceo život podizala tuđu decu, muž je napustio kad je saznao za trudnoću: Žena, medicinsko čudo - rodila blizance u 70-oj godini 13:42
BAKA I DEKA ZANEMELI OD UNUKINIH REČI Gledali su je šokirano, a onda su ih savladale emocije i potekle suze radosnice 17:57
OD ROĐENJA FUNKCIONIŠE SA DVE MATERICE, A SADA JE OPET POSTALA FENOMEN Zatrudnela u obe, nosi dve bebe u dve različite pregrade 14:43 Vesti 0
ŽELITE BEBU, ALI NIKAKO DA ZATRUDNITE? Stručnjak savetuje da obavezno uradite ovaj test 14:08 Vesti 0
EMOTIVNI SNIMAK KOJI JE POKORIO INTERNET Devojka je sestri otkrila veliku tajnu, nakon čega nije mogla da obuzda suze 17:53
"DŽASTIN MI JE DAO PILULU ZA PREKID TRUDNOĆE" Britni Spirs otkrila traumatično iskustvo iz svoje prošlosti 17:06
U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE DIŽE TEGOVE Ova žena nosi blizance, a ne izlazi iz teretane, da li je po vama to normalno 18:19
ZATRUDNELA JE NAKON VIŠEGODIŠNJIH NEUSPEŠNIH POKUŠAJA Snimak emotivne reakcije budućeg tate pregledalo 20 miliona ljudi 14:02
NIJE TRUDNA Kontroverzni zadrugar izneo šok tvrdnje na račun Aleksandre Nikolić, a nije birao reči ni za Cara 10:51 Vip 0
PROVERITE NA VREME Evo kako prepoznati povišeni šečer u trudnoći, može naneti veliku opasnost bebi! 17:38
FILIP PODELIO FOTKU ALEKSANDRE NIKOLIĆ Šok preokret, Car ne može da sakrije emocije: Ništa nije važno sem tebe 15:28 Vip 0
JEDVA PREŽIVEO Muškarac jedan dan bio trudnica i postao hit na mrežama, ljudi "padaju" od smeha 14:14 Razonoda 0
IMALA JE POMOĆNICU Buduća mama na originalan način saopštila mužu da je trudna, njegova reakcija je hit 18:43
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46