ISPOVEST MAME TINEJDŽERKE ZAPALILA INTERNET Ostala trudna u srednjoj školi pa trpela prozivke, jedna stvar joj najteže pada! 14:00 Razonoda 0
U TRUDNOĆI IMAM ODNOSE SVAKI DAN! Jovana Jeremić otkrila šta joj prija i šokirala izjavom: "Duboka sam" 07:00 Vip 0
"MILJANA JE PONOVO TRUDNA SA IVANOM" Javno saopšteno u emisiji uživo, usledila i hitna reakcija: Željko će imati batu ili seku! 15:28 Vip 1
PRONAŠLA 15 GODINA MLAĐEG MUŽA, PA ZATRUDNELA SA 50 Naišla je na brojne osude, jedno joj je posebno teško palo! (VIDEO) 11:50 Razonoda 0
TRUDNA KILIBARDA (43) NE MIRUJE U TRUDNOĆI! Voditeljka objavila snimak, stomak u prvom planu, evo šta je sada uradila 18:05 Vip 0
TRUDNA DRAGANA MIĆALOVIĆ Glumica fotografijom iznenadila naciju, pokazala koliko joj trudnoća lepo pristaje! 14:10 Vip 0
TRUDNA MIONA JOVANOVIĆ? Pojavili se prvi simptomi, učesnica Elite ovo nije mogla da sakrije? 08:40 Vip 1
LEKARI SU JOJ REKLI DA NEĆE MOĆI DA IMA DECU Ženi izvadili jajnik, pa posle teške dijagnoze usledio ŠOK - počele su mučnine i saznala je da je TRUDNA 15:20 Razonoda 0
PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE JOVANE STOJILJKOVIĆ Glumica čeka dete sa kolegom, krila trudnoću, a sada uhvaćena na ulici 09:29 Vip 0
AMPUTIRALI JOJ RUKE I NOGE Trudnica u sedmom mesecu osetila jak bol u ramenu, pa otišla u bolnicu - ono što se zatim dogodilo je UŽAS (FOTO) 18:30 Razonoda 0
NAŠA PEVAČICA U PROVODU SA STOMAKOM DO ZUBA! Snimala se u ogledalu, a njen izgled svi komentarišu 10:52 Vip 0
OTKRIVAMO DETALJE JOVANINE TRUDNOĆE Evo kada će Ljubisavljevićeva saznati pol bebe i šta priželjkuje 15:16 Vip 0
TRUDNA MIRKA VASILJEVIĆ PETI PUT? Glumica progovorila o drugom stanju: Vreme je za blizance 21:45 Vip 0
DRAGAN OSTAVIO TRUDNU BRANKU LAZIĆ Oglasila se njegova žena: Pomirili smo se, neka nas ostavi na miru 15:05 Vip 0
JOVANA STOJILJKOVIĆ ČEKA DETE SA 11 GODINA STARIJIM KOLEGOM Raskinuli su, pa se pomirili, a pre njega je ljubila poznatog košarkaša 12:20 Vip 0
TRUDNA SUPRUGA ADAMA ADAKTARA? Planirali su da četvrto dete dobiju putem surogat majke, sada usledio šok 09:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 13
„PRETHODNI VLASNIK JE U TOJ KUĆI IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OBESIO SE..." Komšija otkrio jezive detalje o mestu zločina u Čačku 13:31 Hronika 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45